Marius Manole a fost pus să o aleagă între două dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, Irina Rimes și Lidia Buble. Având în vedere afirmațiile pe care le-a făcut despre fosta parteneră a lui Răzvan Simion, în legătură cu avansurile pe care aceasta i le-a făcut, nimeni nu ar fi luat un calcul acest răspuns. 

Lidia Buble sau Irina Rimes? Aceasta este întrebarea

Marius Manole a fost invitat la „Sosurile iuți”, în cadrul emisiunii pe care o prezintă pe Cătălin Măruță. Acesta a fost rugat să spună care dintre vedetele de la noi din țară i-a făcut, la un moment dat, avansuri. Inițial, a refuzat să ofere un răspuns, dar după ce s-a gândit mai bine i-a menționat numele Lidiei Buble, specificând că totul s-a întâmplat în urma separării ei de Răzvan Simion, moderatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Mai apoi, acesta a fost pus să aleagă între Lidia Buble și colega sa de breaslă, Irina Rimes, iar în mod surprinzător el nu a ales-o pe blondină și și-a argumentat alegerea, spre amuzamentul tuturor celor care îi priveau. O preferă pe Irina, deoarece este moldoveancă și se pare că are o slăbiciune pentru femeile de peste Prut.

„Lidia Buble și Irina Rimes. Aleg Irina Rimes, pentru ca e moldoveancă. Nu o aleg pe Lidia că are o familie numeroasă. Mă pune la rugaciune, să țin post, eu mai înjur, nu sunt potrivit, nu aș putea face față.”, a declarat Marius Manole, la Măruță.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Decembrie 2021 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.