Carmen de la Sălciua a mers recent la „Viața vedetelor”, unde și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit despre anumite momente din copilărie care au marcat-o profund, dar și despre noua ei relație cu Marian, bărbatul care o face fericită în fiecare zi și în brațele căruia a reușit, în sfârșit, să își găsească liniștea. 

Carmen de la Sălciua, despre părintele său

Carmen de la Sălciua a devenit una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară, dar numai ea știe cât de mult s-a chinuit până a ajunge unde este acum. Artista are mereu zâmbetul pe buze, dar nu își poate stăpâni lacrimi, când vorbește despre familia sa. Așa s-a întâmplat și de data aceasta, în cadrul emisiunii online „Viața vedetelor”.

Ei bine, cântăreața a fost nevoită să treacă prin divorțul părinților, pe vremea când era doar un copil, iar acest lucru i-a marcat întreaga existență. Părinții lui Carmen de la Sălciua începuseră să se certe extrem de tare și au crezut că ar fi mult mai bine penturu fiecare dintre ei să o ia pe drumuri diferite.

Astfel, ea a crescut simțind în permanență lipsa tatălui său în viața sa și se gândea de fiecare dată de ce nu poate avea și ea ceea ce aveau ceillalți copii din jurul ei. Tatăl ei a făcut chiar și pușcărie, acesta fiind un alt motiv din cauza căruia a suferit.

„Părinții mei se certau foarte des și a urmat un divorț. Mie mi-a lipsit afecțiunea tatălui meu. Am venit acasă și am plâns și mă gândeam de ce nu pot să am și eu ce au ceilalți copii. Să-mi spună că mă iubește, e important, e foarte importantă treaba asta, dar nu a fost să fie așa. El a intrat în pușcărie și l-am văzut pe tatăl meu prin sticlă și era cărunt.”, a declarat Carmen de la Sălciua.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Decembrie 2021 - 09 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.