Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Flick a decis să plece de la Radio ZU, proiect în care era implicat de ani buni. Ulterior, acestuia i-a luat locul Cuza de la Noaptea Târziu. Mulți dintre fanii lui s-au întrebat de ce sau pentru cine a renunțat la cariera sa, iar el a postat o imagine care i-a lămurit, într-un fel sau altul. Mai în glumă, mai în serios, unii i-au spus că trebuie să muncească, dacă nu i-a plăcut la radio. Fanii nu au fost deloc blânzi în acest caz.

Flick a trecut la munca de jos

În urma cu ceva timp, Flick a luat decizia de a-și da demisia de la radio, pentru a se ocupa de multe alte proiecte alături de soția sa, Denisa Hodișanu. Unii dintre admiratorii lui sunt ferm convinși că din cauza ei a renunțat la carieră, dar într-un podcast unde a fost invitat recent a spus că partenera sa de viață nu are nicio legătură în această situație.

Recent, acesta s-a pozat conducând un tractor, iar fanii lui au rămas mască în momentul în care l-au văzut. În timp ce unii i-au spus să lase munca de jos, pentru că nu este pentru el, ci mai degrabă să scrie niște poezii, alții au ținut să îi transmită că își merită soarta, având în vedere că nu i-a plăcut la radio.

O postare distribuită de Flick_DomnulRima (@flick_domnulrima)

"Nu ti-a plăcut la radio asa ca baga! Cineva trebuie sa muncească în casa aia 😂😂😂", " Munca e pentru tractoare, cine nu munceste are! ✌", "Ocupă-te de versuri, acolo e locul tău ..", "“Sa îmi spui după 4 nopți/ Ca ai mai vrea dar nu mai poți” pe șenile 😂😂😂😂", i-au transmis fanii în comentarii.

Flick nu regretă decizia pe care a luat-o și nu a negat că ar vrea să se întoarcă, doar că nu în momentul de față, când planurile sale sunt diferite. În ceea ce îl privește pe Cuza de la Noaptea Târziu, a spus că nu este neapărat impresionat de ceea ce face el și chiar l-a ascultat de mai multe ori, gândinsdu-se dacă el ar fi zis aceleași lucruri, în anumite momente.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Decembrie 2021 - 09 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.