În ultima vreme, Elena Marin nu a mai fost prezentă în cadrul show-urilor Andreei Bălan, iar lucrul acesta a ridicat multe semne de întrebare venite din partea fanilor. Mulți sunt de părere că fosta concurentă de la Survivor România ar fi fost concediată chiar de către prietena sa, iar declarațiile pe care dansatoarea le-a oferit le-a dat și mai mult de gândit acestora.

Elena Marin și Andreea Bălan ar fi încetat colaborarea

Elena Marin a avut parte de un an extrem de greu din toate punctele de vedere. În urma participării sale în cadrul competiției care se difuza pe Kanal D, aceasta s-a ales cu multe probleme de sănătate, iar în cazul ei o operație a fost inevitabilă. Având probleme cu meniscul, ea nu a mai putut urca pe scenă și s-a văzut obligată să ia o pauză de la proiectele sale.

Mulți cred că din această cauză Andreea Bălan, a cărei dansatoare era de ani buni, ar fi concediat-o. În plus, declarațiile oferite de Elena Marin vin în completare. Fosta Faimoasă a mărturisit că speră ca de anul viitor să își reia proiectele și s-a arătat extrem de dezamăgită de unii dintre prietenii ei care au dezamăgit-o, când avea cea mai mare nevoie de susținere din partea lor.

”Sper ca, la începutul anului viitor, să îmi reiau proiectele și să am lângă mine doar oameni de calitate. Sunt dezamăgită de persoanele din jurul meu și de ‘prietenii’ pe care eu credeam că îi am. Îmi doresc să revin cât mai repede, înconjurată doar de oameni buni, frumoși și fără interese”, a declarat Elena Marin, potrivit fanatik.ro.

Tatăl Andreei Bălan nu este la curent cu situația, dar nu crede că fiica sa ar fi dat-o afară pe Elena Marin. Având în vedere că artista este o femeie sufletistă, nu ar fi putut să o lase la greu pe dansatoarea ei. În plus, el a povestit că și pe vremea când era concurentă la Survivor România a susținut-o enorm și că și-a dorit ca ea să câștige.

”Fiica mea este sufletistă, nu e rea. Nu cred că a dat-o afară pe Elena, nu cred că a abandonat-o la greu, erau și colege, dar și prietene.În plus, Andreea a susținut-o pe Elena, la ‘Survivor’. Se uita cu emoție la probele grele prin care trecea și adesea o încuraja și pe conturile sociale. Probabil că Elena are acum niște probleme de sănătate și nu mai poate dansa din cauza operației la genunchi. Astfel că or fi încetat colaborarea.E adevărat că n-am mai văzut-o pe Elena în show-urile Andreei, în ultima vreme”, a declarat Săndel Bălan, pentru impact.ro.

Citeste si:
Roxana Dobre, marcată de pierderea tatălui său. Soția lui Florin...
Roxana Dobre, marcată de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Decembrie 2021 - 08 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.