Anamaria Prodan este încă dezamăgită de alegerile pe care soțul ei le-a făcut, iar în timpul unei intervenții pe care acesta a avut-o în direct, impresara i-a spus tot ceea ce a avut pe suflet, dorind să scoată în evidență că prin atitudinea sa nu face altceva decât să le câștige ura copiilor săi. Vedeta s-a enervat la culme, după ce a văzut pictorialul cu Laurențiu Reghecampf și actuala sa parteneră de viață.

Anamaria Prodan a răbufnit

Laurențiu Reghecampf i-a cerut Anamariei Prodan să îi respecte viața privată, moment în care ea a luat foc și i-a spus cuvinte dure. Aceasta l-a sfătuit pe antrenor să își păstreze decența și să se fie mulțumit cu simpiul fapt că a avut ocazia să își spună părerea în direct, la postul de televiziune respectiv, unde chiar ea este patroană. I-a mai zis că ar trebui să îi fie rușine cu tot ceea ce a făcut în ultimii trei ani din viața sa, dar mai ales pentru tot răul pe care l-a făcut familiei lor.

„Păstrează-ți decența și fii mulțumit că ai avut oportunitatea să intri în direct la acest post, unde eu sunt patroană. Dar să-ți fie rușine pentru tot ce ai făcut cu viața ta în ultimii trei ani și tot ce ai făcut acestei familii!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Realitatea Plus.

Anamaria Prodan consideră că prin intermediul pictorialului pe care l-a făcut alături de iubita sa, nu face altceva decât să le câștige ura copiilor săi, alături de care ar fi trebuit să se pozeze, mai ales acum în apropierea Sărbătorilor de iarnă. A scos-o din sărite și faptul că Reghe a transferat banii din contul lui în continuarile partenerei și susține că dacă nu ar fi fost averea mamei sale, ea și copiii ar fi fost în stradă la momentul actual.

„Nu faci decât să-ți câștigi ura copiilor tăi cu acest pictorial pe care trebuie să-l ai alături de toți copiii tăi, nu alături de această domnișoară care ne terorizează de 3 ani! Ai transferat banii noștri din conturile noastre în conturile domnișoarei. Dacă nu era averea mamei mele, Anamaria și copiii ei erau în stradă acum. Foarte frumos pictorialul, dar ai uitat de Sfântul Nicolae, ai trimis bani copilului prin șofer. Ai spus că nu vrei să-l vezi, că îți aduce COVID! Nu îl interesează dacă trăiește sau ce face copilul meu. Îi mai trimite câte 100 de euro. A considerat că 25 de milioane de lei vechi sunt suficienți și nu a crezut că trebuie să vină să-l îmbrățișeze măcar.”, a mai zis ea.

Citeste si:
Reghecampf îi dă replică Anamariei Prodan: „Trăiește în continuare...
Reghecampf îi dă replică...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Decembrie 2021 - 04 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.