Pe Nicoleta Nucă unii nu și-o pot imaginia altfel decât zâmbind, dar când nu o vedea nimeni, artista a avut și momente în care a clacat și în care, de asemenea, a ajuns să se lupte cu depresia. Au fost multe luni în care nu făcea altceva decât să se izoleze de familie, de toți cei dragi și nu mai vedea o bucurie în niciun lucru din jurul ei. Nici măcar activitățile de zi cu zi nu o ma ajutau să își iasă din stare. 

Nicoleta Nucă, despre cele mai negre zile din viața sa

Din fericire, acum este bine. A reușit să treacă peste acel episod din viața sa și chiar a povestit cum s-a întâmplat lucrul acesta, trăgând în felul acesta și un semnal de alarmă. Având în vedere faptul că, în ziua de astăzi, tot mai mulți tineri se confruntă cu depresia, ea crede că fiecare om ar trebui să ceară ajutor, când simte că nu mai poate să îndure totul de unul singur. Așa a procedat și ea în ziua în care a realizat că trebuie să apeleze la ajutorul unui psihoterapeut.

Fosta concurentă înțelegea care era problema cu care se confrunta, dar nu era în stare să o rezolve și a simțit nevoia unor păreri din exterior, dar cea mai bună variantă i s-a părut apelarea la un specialist. Erau zile grele în care nici măcar nu se mai recunoștea și nu putea să se bucure nici măcar de lucrurile pe care le făcea în mod obișnuit.

''Am trecut printr-o depresie, dar am reușit încet să trec peste acea parte. Am apelat la ajutorul unui psihoterapeut, pentru că de multe ori deși înțelegem problema pe care o avem, însă este de ajutor să mai primești o părere exterioară sau să vezi lucrurile din exterior, cum le văd și alții. Începe totul de la starea de spirit, n-ai chef de nimic, nu te bucură absolut nimic în lumea asta, n-ai chef să faci activitățile pe care le faci în mod normal, te izolezi de familie, de oameni. Astea sunt primele semne'', a mărturisit Nicoleta Nucă la Antena Stars.

Acum, lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru Nicoleta Nucă. Aceasta a fost cerută în căsătorie, se gândește deja a întemeierea unei familii și se bucură din plin de fiecare moment pe care îl trăiește.

Citeste si:
Mara Bănică s-a luptat cu depresia. Operațiile estetice au ajutat-o...
Mara Bănică s-a luptat cu...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Decembrie 2021 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.