Zi de mare sărbătoare pentru Gina Pistol și pentru întreaga sa familie. Îndrăgita prezentatoare își serbează astăzi ziua de naștere, iar partenerul ei de viață a reușit să o ia prin surprindere, încă de la primele ore ale dimineții.

La mulți ani, Gina Pistol!

Gina Pistol împlinește astăzi vârsta de 41 de ani, iar tatăl fiicei sale nu ar fi avut cum să lase o asemenea zi să treacă neobservată, așa că și-a surprins partenera imediat după ce s-a trezit, încercând să răspundă la o parte dintre mesajele pe care le-a primit. Smiley i-a urat „La mulți ani!” și cu siguranță urmează să îi dăruiască acesteia un cadou frumos, iar internauții stau ca pe jar să vadă despre ce este vorba.


Nu este doar ziua Ginei Pistol, ci se poate spune că este și ziua fiicei lor, care a venit pe lume pe data de 9 martie și care împlinește 9 luni.

"Ziua fetelor mele!", a scris Smiley, în dreptul imaginii de pe Instagram.

Atât colegii de breaslă, cât și fanii s-au grăbit să îi transmită vedetei, în secțiunea de comentarii, toate gândurile lor bune. Aceștia i-au făcut, mai mult ca sigur, ziua mult mai frumoasă iubitei lui Smiley care s-a emoționat extrem de tare văzând cât de mulți oameni s-au gândit la ea cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 41 de ani.

Sursa foto (c): Smiley/InstaStory

„Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bine!”, „La multi ani, fetele lui Smiley❤️🌹!”, „Sa fie sanatoase si fericite!😍😍😍😍😍”, „La multi ani minunati,frumosi si multa sanatate!😍😍”, „Sa-ti traiasca amandoua!!!🥰🥰”, „La mulți ani sănătoși ❤️❤️❤️🎉”, „ Să-ți trăiască!!La mulți ani!💝💝”, sunt doar o parte dintre comentariile primite.

Citeste si:
Selly împlinește astăzi 22 de ani! Cum își petrecea ziua de naștere...
Selly împlinește astăzi 22 de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Decembrie 2021 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.