Amna a fost invitata Roxanei Nemeș în cadrul podcast-ului pe care aceasta îl moderează, pe YouTube. Fiind în fața unei persoane apropiate pe care o cunoaște de multă vreme, concurentei de la Bravo, ai stil i-a fost foarte ușor să își deschidă inima în fața acesteia și să îi vorbească și despre momentul în care a fost la pus pas de moarte și se temea pentru viața ei în fiecare minut din zi și din noapte.

Amna a suferit enorm, în trecut

Cei dragi, fanii, dar și oamenii care o văd pentru prima dată au putut remarca faptul că Amna este genul acela de femeie căruia nu îi lipsește aproape niciodată zâmbetul de pe față. De-a lungul anilor, blondina a fost pusă la grele încercări, dar chiar și în acele condiții, a reușit să demonstreze că este o femeie puternică, o femeie care luptă chiar și atunci când simte că nu mai are multe zile de trăit.

După ce a vorbit despre operația pe care medicii i-au recomandat să o facă, dar pe care a refuzat-o în ultima clipă, pentru că nu era chiar atât de bolnavă încât se ajungă la asta, vedeta a adus în discuție și modul în care medicii au făcut-o să creadă că este mult mai bolnavă decât era, în realitate. Nu știa dacă va mai trăi sau cât mai trăi și a fost nevoită să trăiască așa, cu o dungă roșie pe buletin și cu un set de analize făcute la Spitalul Fundeni, unde nu i se dădeau prea mari șanse de supraviețuire.

Astfel, a trăit cu ideea că este foarte bolnavă, că viața ei se va sfârși și că nu va mai apuca să se bucure de ea.

”Foarte bolnavă, nu bolnavă. Și nu știam dacă o să mai trăiesc, cât o să mai trăiesc. Dar am trăit cu o dungă pe buletin și cu niște analize la Fundeni, în fiecare marți, timp de un an. Cineva de la Fundeni mi-a pus un diangostic greșit, iar timp de un an de zile am trăit cu ideea că sunt mult mai bolnavă decât eram de fapt”, i-a povesti Amna Roxanei Nemeș, în podcast-ul său.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Decembrie 2021 - 09 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.