Emily Burghelea și-a îngrijorat fanii, după ce s-a pozat pe patul de spital. Vedeta nu i-a ținut pe jar și la scurt timp după aceea, le-a povestit acestora și cum a ajuns în această stare. Aceștia sunt alături de ea și apreciază faptul că nu le vorbește doar despre lucrurile frumoase din viața sa, ci îi vrea alături și în clipele în care nu îi este deloc bine.

Oboseala și-a spus cuvântul

Viața de mamă o solicită foarte mult pe fosta concurentă de la Bravo, ai stil, deși nu a vrut să arate lucrul acesta până acum. Judecând în funcțiile de postările pe care aceasta le face, în mod normal, fanii ar putea spune că duce o viață perfectă, dar realitatea este una total diferită.

Se pare că din cauza oboselii și a stresului pe care le-a acumulat în ultima perioadă, blondina a ajuns de urgență la spital și a avut nevoie de îngrjirile medicilor.

Zilele trecute, ea a fost internată în spital cu fiica sa, după ce micuța s-a îmbolnăvit. Nu a reușit să doarmă deloc așa cum ar fi trebuit și nici să mănânce. Nu s-a dat bătută și a revenit în forță, fără să își dea timp să se odihnească, ajungând mai apoi chiar ea la spital. Se pare că acum starea ei este destul ee bună și cât de curând va fi externată și se va întoarce acasă, la familia ei.

Sursa foto (c): Emily Burghelea/InstaStory

Nu se plânge, deoarece ar face orice sacrificiu ar fi necesar pentru Amedea, copilului său, chiar dacă în felul acesta nu face altceva decât să își pună sănătatea în pericol.

„Sunt mai bine acum. Mă resimt după toată oboseala acumulată. Poate nu s-a văzut, dar când Amedea a fost bolnavă eu am fost internată. Nu am dormit, nu am mâncat, apoi am revenit în forță fără să mă odihnesc. Azi am cedat și am ajuns eu la spital...Perfuziile m-au ajutat, dar încă mă doare capul foarte tare”, a povestit Emily Burghelea, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Decembrie 2021 - 09 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.