Anul 2021 se apropie de final, iar în această perioadă oamenii privesc în urmă la lucrurile pe care au reușit să le ducă la bun sfârșit, la problemele pe care le-au avut și, de la caz la caz, la persoanele pe care le-au cunoscut sau care au plecat ușor, ușor din viețile lor. Sebastian Chitoșcă nu se poate lăuda că a avut un an bun din punct de vedere personal și a transmis un mesaj prin care și-a pus urmăritorii de pe Instagram pe gânduri.

Sebastian Chitoșcă a trecut prin momente dificile

Începutul anului care aproape s-a terminat a fost o reală provocare pentru fostul fotbalist care a participat la emisiunea Survivor România, difuzată la vremea aceea pe Kanal D. Au fost câteva luni grele pentru el, în care cel mai mult i-a simțit lipsa soției sale. A avut și zile în care a clacat și a încercat să ia legătura cu ea, iar când a revenit în țară a sperat că și ei i-a fost la fel de greu cum i-a fost și lui fiind departe de casă.

După marea revedere, Alexandra începuse să se comporte tot mai ciudat, iar apropiații lui spuneau că sigur nu vor mai apuca luna decembrie împreună și așa a și fost. Ea a fost cea care a decis să divorțeze din mai multe motive, iar după mai bine de șapte ani de căsnicie, fostului concurent de la Survivor i-a fost extrem de greu să depășească momentul.

Recent, el a transmis un mesaj care le-a dat de gândit fanilor, mai ales că au trecut doar câteva luni de când este un bărbat singur. Sebastian Chitoșcă a dat de înțeles că regretă faptul că a cunoscut-o pe femeia alături de care visa să își întemeieze o familie.

„Îmi doresc să fi întâlnit niște oameni mai devreme, pe unii mai târziu, iar pe alții niciodată”, a scris Sebastian Chitoșcă, în mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Decembrie 2021 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.