Vica Blochina are planuri serioase pentru următoarea perioadă din viața sa, iar unul dintre acestea are legătură cu plecare sa definitivă din țara noastră. Fosta balerină s-a gândit deja și unde ar vrea să locuiască pentru tot restul vieții sale, iar mutarea ei va avea loc mult mai repede decât s-ar fi așteptat cei care o urmăresc pe rețelele sociale. 

Vica Blochina și-a pus apartamentul la vânzare

Fosta parteneră de viață a lui Pițurcă este mai pregătită ca niciodată să lase viața din România și să înceapă una nouă în Statele Unite ale Americii. Nu este o glumă, iar pregătirile pentru mutarea sau au început deja, astfel că apartamentul său din Capitală a fost deja pus la vânzare. Prețul pe care aceasta îl cere se învârte undeva în jurul sumei de 400.000 de euro.

Anul care aproape s-a încheiat a fost unul plin de momente grele și de provovări pentru vedetă. Recent, a făcut un accident de mașină, de pe urma căruia a tras o sperietură groaznică și din care preț de câteva momente a crezut că nu va scăpa cu viață.

În ceea ce privește plecarea ei în Statele Unite, Vica Blochina avea acest plan de foarte mult timp, dar nu a făcut pasul cel mare din cauza unui motiv clar. Era nevoită să se ocupe de creșterea fiului ei și nu putea să plece așa oricum, dar având în vedere că acesta nu mai este un impediment, este gata să trăiască după bunul ei plac pe meleaguri străine.

„Îmi doresc să mă mut din România și preconizez la anul să mă mut în Statele Unite. Până acum nu am vrut să plec, deoarece trebuia să-l cresc pe Edan, să-i ofer cea mai bună educație. Dar acum este totul ok și îmi doresc să îmi trăiesc viața pentru mine”, a declarat Vica Blochina, la Teo Show.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Decembrie 2021 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.