Larisa Udilă și Alexandru Ogică au simțit nevoia să se detașeze de toată agitația de acasă și au decis să plece într-o vacanță de vis împreună. Surpriza cea mare a fost legată de faptul că și-au lăsat copilul acasă, tocmai pentru a se bucura din plin de mult așteptata vacanța, fără a duce grija băiețelului lor.

Larisa Udilă, vacanță alături de partener

Viața fostei concurente de la Bravo, ai stil s-a schimbat radical, după ce a devenit mamă pentru prima dată. Șatena l-a adus pe lume pe fiul ei, Milan, în urmă cu doar câteva luni, iar de atunci nu s-a mai putut ocupa de altceva în afară de creșterea lui.

Prima perioadă după naștere a fost una de coșmar pentru ea, fiindcă nu s-au putut acomoda cu noua ei viață, dar a avut noroc cu persoanele din jurul ei care au făcut-o să înțeleagă faptul că a fi părinte este un lucru minunat și că împreună vor reuși să depășească toate momentele grele din viața lor.

Recent, cei doi soți au decis să se relaxeze pentru câteva zile în Elveția, locul în care sperau de foarte mult timp să ajungă, dar nu au mai avut ocazia până acum. Milan a rămas în grija mamei Larisei Udilă, fiind în felul acesta foarte liniștită, având în vedere că femeia are grijă de cel mai mic la fel de bine ca și ea.


''Milan este cel mai râzgâiat bebeluș de bunica lui. Sunt atât de liniștită pentru că mama are grijă la fel ca mine de el...contează să ai baza în cineva'', a povestit Larisa Udilă, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Decembrie 2021 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.