Simona Hapciuc și Nasrin sunt protagonistele unui nou scandal, de săptămâni bune. Despre cele două vedete de la Antena Stars s-a spus chiar că s-ar fi bătut în baie, din cauza unor cuvinte dure aruncate una la adresa celeilalte. După ce au apărut zvonuri, informații false și zeci de știri pe marginea acestui subiect, fosta concurentă a decis că a venit vremea să rupă tăcerea în acest caz.

Simona Hapciuc, totul despre cearta cu Nasrin

Simona Hapciuc a mărturisit că ea și colega sa de platou nici măcar nu reușeau să poate o conversație, din cauza faptului că era evitată în cea mai mare parte a timpului. Conflictul dintre cele două femei a început încă de la început, din timpul celor două săptămâni în care fosta concurentă de la Survivor România a fost în probă.

A simțit că nu va rezista în acele condiții, iar producătoarea emisiunii i-a dat, pe atunci, o serie de sfaturi utile, unul dintre acestea fiind să nu mai pună atât de mult la suflet tot ceea ce se petrece acolo.

”Noi două nu prea reușeam să vorbim fiindcă, mă evita destul de mult. Chiar și în timpul emisiunilor mă evita la modul de...vorbeam cu ea și se întorcea cu spatele. Primeam mesaje de la oameni...se vedea pe ecran. Eu am fost două săptămâni în probă, conflictul fiind de la început. Se vedea faptul că nu mă vrea acolo. După două săptămâni, eu am spus stop. Atunci, producătoarea cea care m-a și angajat, m-a luat la o discuție și mi-a zis: ”Uite, tu nu mai trebuie să pui atât de mult la suflet, tu trebuie să fii puțin mai rece, tu gândește-te că ai un copil mic pe care trebuie să-l crești”, a povestit Simona Hapciuc, la Teo Show,

Tot ceea ce își dorea Simona Hapciuc era să își dea demisia, dar semnase un contract în care clauzele erau mult prea mari și nu își permitea să scoată din buzunar o sumă atât de mare, pentru a renunța la proiect. Se ruga de șefii ei să o dea afară, pentru că ajunsese să facă terapie din cauza acelei situații complicate cu care se confrunta și simțea că nu mai rezistă multă vreme. Nasrin o ataca în mod constant, iar nervii blondinei au fost întinși la cote maxime, moment în care a răbufnit și a atacat-o, în baie.

”La mine se adunaseră foarte multe și eu ajunsesem să mă rog de șefii mei să mă dea afară. Conform contractului nu puteam să-mi dau demisia, că nu aveam bani să le plătesc clauza. Mă rugam de ei să mă dea afară. Pe data de 18, i-am scris producătoarei că nu mai pot. Ajunsesem la terapie din cauza ei, aveam momente când mă duceam acasă și plângeam. În ziua respectivă, au avut loc două atacuri. Primul atac a fost: 'În sfârșit, se curăță emisiunea'. a venit ea foarte fericită. Al doilea atac a fost când a întrebat-o pe Olga, fata cealaltă din emisiune: 'Cu următoarea care vine ne împrietenim sau ne purtăm cum ne-am purtat cu asta?'. Și prietena ei a răspuns: 'Noi nu ne împrietenim cu nimeni.' Au început să râdă. În baie, asta a fost greșeala mea...faptul că foarte nervoasă am început să o înjur. Nu am înjurat-o pe ea, am zis pe un ton pe care nu-l pot să-l reproduc: Mai am o lună, lasă-mă în P*** mea în pace, nu te mai suport, mi-ai făcut patru luni un calvar...moment în care ea a încercat să-mi dea cu palma, iar eu am prins-o de mâini și am împins-o. În momentul în care am împins-o, atunci ea a început să țipe: săriți, ajutor că mă bate. Nu a existat absolut nicio palmă pe care i-am dat-o”, a mai spus Simona Hapciuc, la Teo Show.

Citeste si:
Iulia Albu dă de pământ cu vedetele care promovează clinici și...
Iulia Albu dă de pământ cu...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Decembrie 2021 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.