La începutul anului viitor vor începe filmările pentru emisiunea Survivor România 2022 și deja au apărut numele primelor vedete care au semnat cu Pro TV, pentru a pleca în Republica Dominicană. Surpriza acestui sezon este, până la momentul actual, sora lui Culiță Sterp, despre care nimeni nu avea nici cea mai mică bănuială.

O parte dintre concurenții Survivor România 2022 s-au aflat

Deși nu se va mai difuza pe Kanal D, ci pe Pro TV, emisiunea Survivor România rămâne pe lista preferatelor românilor. Rămâne de văzut dacă va avea un succes la fel de mare, dar cert este că și anul viitor vor intra în concurs niște nume mari, care vor lupta pentru supraviețuire și care vor da tot ce au mai bun, pentru a pune mâna pe marele premiu și pe trofeul mult râvnit.

Potrivit celor de la prosport.ro, Otilia Bilionera, sora lui Culiță Sterp, Geta Sterp, Cătălin Zmărăndescu, dar și Roxana Ciuhulescu se află pe listă.

”De curând, am primit o propunere destul de tentantă pentru un show-concurs, un proiect foarte mare, despre care însă nu pot da mai multe amănunte”, a spus Roxana Ciuhulescu, în mediul online.

Se pare că Mihai, fiul lui Cătălin Zmărăndescu, a cerut în mod public să fie și el chemat la Survivor, pentru a lupta împotriva tatălui său. Consideră că prezența sa în concurs ar fi un lucru benefic pentru audiență și, de asememea, crede că el ar trebui să facă parte din echipa Războinicilor, nu din cea a părintelui său.

„Cei de la Survivor, dacă sunteţi băieţi deştepţi şi vreţi să vă bubuie rating-ul, să vă sară în aer, chemaţi-mă pe mine acolo. Ar trebui să mă duc la ‘Războinici’, doar ca să-l iau pe tatăl meu pe traseu. Sau puteţi să mă bagaţi în echipă cu el, nu ar fi nicio problemă. Oricum sunt mai cunoscut decât jumătate din ce aduceţi voi acolo. Deci, încă o dată, dacă vreţi rating, ascultaţi-mă, că ştiu ce zic”, a declarat Mihai, fiul lui Cătălin Zmărăndescu, potrivit prosport.ro.

Citeste si:
Iulia Albu dă de pământ cu vedetele care promovează clinici și...
Iulia Albu dă de pământ cu...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Decembrie 2021 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.