Zi de mare sărbătoare pentru Mădălin Ionescu și pentru frumoasa lui parteneră de viață, Cristina Șișcanu. Fiul lui Mădălin Ionescu din prima căsnicie, Filip, împlinește astăzi vârsta de 18 ani, iar un asemenea eveniment nu ar fi avut cum să fie trecut cu vederea de către cei dragi. Încă de la primele ore ale zilei, a fost bombardat cu tot felul de cuvinte frumoase, dar niciunele dintre acestea nu se compară cu mesajul transmis de către fosta concurentă de la Bravo, ai stil. 

Cristina Șișcanu a emoționat pe toată lumea

Astăzi, 7 decembrie, fiul lui Mădălin Ionescu și al Mihaelei Coșerariu, prima lui soție, își sărbătorește majoratul. Deși nu este copilul actualei sale soții, Cristina Șișcanu l-a iubit și l-a tratat mereu ca și cum ar fi fost al ei și nu s-a putut abține ca într-o zi atât de importantă să nu își exprime și ea gândurile și sentimentele în mediul online. A recunoscut în fața tuturor că a plâns, în timp ce scria acele cuvinte și i-a făcut și pe alții să verse lacrimi amare, la rândul lor.

Fosta concurentă de la Kanal D l-a văzut pe Filip crescând încă de la vârsta de 6 ani, când l-a cunoscut și pe tatăl lui și este recunoscătoare pentru toate momentele pe care le-au trăit împreună. A învățat atât de multe lucruri de la el și nu îi vine să creadă că astăzi este ziua în care face 18 ani.


”La mulți ani, băiatul meu iubit! 18 ani… un ochi îmi râde și altul îmi plânge. Parcă a fost ieri când m-ai luat de mână în parc și ne-ai pus, pe mine și pe tatăl tău, să ne ținem de mână. Și de atunci suntem împreună, de atunci am devenit mamă. Aveai 6 ani.

Lacrimile îmi curg șiroaie când scriu aceste rânduri… Și astăzi mai simt revoltă împotriva destinului: de ce trebuie să duci o asemenea povară? Te iubim enorm și ne dorim din suflet să fii fericit. Ne înseninezi zilele cu fața ta solară și cu zâmbetul larg. Îti doresc tot binele din lume și voi fi mereu alături de tine! Ești un copil special, am crescut alături de tine și am învățat lecția răbdării și a iubirii necondiționate. ❤️❤️”, a scris ea, pe Instagram.

Citeste si:
Violeta Bănică trăiește fiorii dragostei. Cine este iubitul...
Violeta Bănică trăiește...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Decembrie 2021 - 02 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.