Daniela Gyorfi a avut o relație specială cu mama sa și i-a fost alături până în ultima zi a vieții sale. Vedeta a suferit enorm în urma pierderii femeii care i-a dat viață, dar a rămas în suflet cu cele mai frumoase sfaturi pe care le-a primit de la ea, cu puțin timp înainte să moară.

Daniela Gyorfi, cele mai frumoase cuvinte auzite de la mama sa

Daniela Gyorfi a reușit să demonstreze că este o femeie puternică, pe care nici măcar pierderea oamenilor dragi nu o poate distruge. A avut, ca orice om, momente care au demoralizat-o, dar a învățat să meargă mai departe cu capul sus. Nu a uitat niciodată și, probabil, nu o va face vreodată tot ceea ce i-a zis mama ei înainte de a-și da ultima suflare.

Ea a sfătuit-o pe fiica ei să nu uite niciodată de unde a plecat, să fie o luptătoare și un om bun, oricât de greu ar fi drumul ei prin viață. Părinții ei au fost alături de ea până la o vârstă înaintată și s-a bucurat din plin de prezența lor. Nimeni nu va mai fi ca mama ei în această lume, nimeni nu o va putea alina în felul în care o făcea ea, chiar și după ce a devenit o femeie în toată firea.

Decesul părinților săi a lăsat urme adânci în inima vedetei și a vorbit despre ei cu lacrimi în ochi.

"Mi-a spus să nu uit de unde am plecat, să fiu o luptătoare și un om bun.(..) eu am fost o răsfățată până la 45 de ani(...) Căldura și siguranța, când stai lângă părinții tăi(...) Părinții sunt prelungirile tale, în momentul când nu îi mai, tu esti singur.(...) Ca mama ta nu este nimeni, niciodată nu va fi nimeni.(...) De când a murit ea eu nu mai sunt întreagă, nu mă mai regăsesc și nu mai am echilibru", a povestit Daniela Gyorfi, pentru „În Oglindă”.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Decembrie 2021 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.