Bucurie mare pentru Antonia și pentru Alex Velea. Cei doi îndrăgostiți îl sărbătoresc astăzi pe fiul lor cel mic, Akim, care împlinește vârsta de 5 anișori. Vedeta a făcut, încă de seara trecută, câteva postări în cinstea fiului lor, iar fanii ei de pe Instagram s-au topit la vederea imaginilor respective. 

La mulți ani, Akim!

Unul dintre cele mai frumoase și urmărite cupluri de la noi din țară este format, fără niciun fel de îndoială, de către Alex Velea și Antonia. Deși viața i-a pus de foarte multe ori la încercare, aceștia au reușit să rămână împreună, să fie puternici și au învățat câte o lecție importantă din fiecare întâmplare nefericită. Cele mai de preț persoane din viața lor sunt cei doi băieți ai lor, Akim și Dominic, dar și fiica frumoasei artiste din prima căsătorie, Maya.

Deși a lipsit de la multe evenimente din viața ei, Antonia a încercat să o susțină la orice pas, chiar și de la distanță. Astăzi, cei doi îndrăgostiți lasă deoparte toate problemele din trecut și se bucură împreună de ziua de naștere a fiului lor, Akim.

Micuțul împlinește cinci anișori, iar mama lui a avut grijă să fie prima care îi urează „La mulți ani!” și l-a surprins pe acesta ciocnind un pahar de suc împreună cu fratele său.

Sursa foto (c): Antonia/InstaStory

''La mulți ani! E ziua ta! La mulți ani!'', a zis Antonia, la Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Decembrie 2021 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.