Flick și-a dat demisia de la Radio ZU, în urmă cu câteva săptămâni bune. La câteva zile după, acesta a fost înlocuit de Cuza de la Noaptea Târziu. Invitat în podcast-ul moderat de Cătălin Măruță, acesta a vorbit atât despre motivul pentru care a renunțat la proiectul în care era implicat de multă vreme, dar și-a dat cu părerea și despre artistul care i-a luat locul și care se descurcă de minune în rolul de prezentator. 

Flick, moment de sinceritate

Soțul Denisei Hodișan este profund recunoscător pentru toate clipele pe care le-a trăit la Radio ZU, dar decizia de a pleca i-a aparținut și nu regretă nicio secundă ce a ales. A procedat în felul acesta de dragul partenerei sale de viață alături de care va pregăti o serie de surprize și de proiecte pentru fanii lor, care îi urmăresc încă de la începturi.

Este conștient, de asemenea, că multă lume a asociat căsătoria sa plecarea de la radio, dar a ținut să lămurească faptul că soția sa nu a fost implicată în decizia lui, în ciuda faptului că a fost acuzată din toate părțile de asta.

„Mulți au asociat căsătoria mea cu plecarea de la radio și au încercat să găsească o legătură între ele. Da, eu mi-am dorit să plec. Nu m-a obligat nici soția, nici radioul. A fost o sincronizare. Au fost niște lucruri răstălmăcite și s-a ajuns la a se face o conexiune între căsătorie și plecarea de la radio. Nu a venit Denisa și mi-a spus să plec. Din contră.”, a povestit el.

Retail jobs

În ceea ce îl privește pe Cuza, fostul concurent de la Asia Express, care l-a înlocuit, Flick nu a afirmat că îi place, dar nici nu a spus că nu se descurcă. L-a urmărit timp de câteva zile, pentru a-și face o părere, dar privind lucrurile din exterior, a stat să se gândească dacă și el ar fi procedat la fel sau dacă ar fi făcut anumite afirmații.

„Când treci de cealaltă parte a microfonului, nu pot să spun că sunt un fan al radioului. Nu ascult radio, nici înainte nu ascultam. Nu sunt genul de om care își pune alarma la ora 16 că începe emisiunea. Au fost momente când eram în trafic și m-am surprins ascultând. „N-aș putea spune că îmi place sau nu-mi place. Nu sunt eu, Flick, în măsură să evaluez. Sunt un om extrem de asumat. Eu, ducându-mă de bună voie și anunțându-mi planul, mi-am cântărit bine totul. Nu sunt omul jumătăților de măsură să zic după că îmi pare rău. Recunosc că am ascultat de câteva ori și, fiind un anumit topic și sunând un ascultător îmi spuneam ‘Bă, eu aș fi spus asta?’. Nu că e rău ce a spus el. E un mecanism, ai fost acolo, știi cu ce se mănâncă.”, a declarat Flick în podcast-ul lui Cătălin Măruță.

Citeste si:
A început „Orașul Faptelor Bune". DJ-ii Radio ZU sunt LIVE în...
A început „Orașul Faptelor...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Decembrie 2021 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.