Lidia Buble nu a încetat să caute bărbatul perfect pentru ea. Încă de când au avut loc filmările pentru emisiunea Asia Express, artista a început să spere că îl va găsi pe cel potrivit, cu care se va căsători și alături de care va avea copii, iar într-un final o familie frumoasă. Nu a avut noroc pe „Drumul Împăraților” și se pare că nici relația pe care a avut-o cu actorul cubanez, Harlys Becerra, nu i-a fost de prea mare ajutor.

Lidia Buble, apropiere suspectă de Cuza

Deși nu a dat niciun detaliu despre separarea de fostul ei iubit, este clar pentru toată lumea că fosta concurentă de la Asia Express este din nou o femeie singură. Frumoasa artistă nu are prea mare noroc în dragoste, așa cum au frații și surorile sale, iar acest lucru o neliniștește. A visat mereu să aibă și ea o familie, mai ales că se află deja la vârsta la care ar fi trebuit, din punctul ei de vedere, să se așeze la casa ei.

Cu toate acestea, Lidia Buble nu se oprește din căutări, știind că undeva se află și alesul inimii ei, dar nu a avut norocul de a-l întâlni până acum. Seara trecută, concurenții de la Asia Express au dat o petrecere de zile mari, iar blondina le-a atras fanilor ei din mediul online atenția, după ce a postat câteva imagini în compania lui Cuza de la Noaptea Târziu.

Artista i-a spus acestuia, bineînțeles în glumă, că vrea să îl ia de bărbat. A fost convinsă de toate mesajele frumoase primite din partea fanilor vloggerului, care l-au lăudat așa cum au știut ei mai bine.

Sursa foto (c): Lidia Buble/InstaStory

„Bă, pe tine te iau, Cuza, fii atent! Am primit mesaje: 'Cuza vrea copii', 'Cuza știe să gătească', 'Își dă tot interesul'. Fii atent că pe tine mă bazez! M-am îmbrăcat să mă ceară de nevastă!”, a spus Lidia Buble, la Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Decembrie 2021 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.