A venit Moșu' și la Adelina Pestrițu care deși nu mai este un copil, s-a bucurat de cel mai frumos cadou primit din partea soțului ei. Virgil Șteblea știe, în mod clar, care sunt gusturile partnerei sale de viață și nu ratează nicio ocazie pentru a-i dărui ceva frumos. De data aceasta, a surprins-o în cel mai frumos mod posibil.

Adelina Pestrițu, cel mai frumos cadou din partea soțului

Adelina Pestrițu este foarte activă în mediul online și nu a putut să nu le arate și fanilor ei de pe Instagram ce inel frumos a primit din partea soțului ei, de Moș Nicolae. Vedeta s-a bucurat din tot sufletul de acest cadou, iar fanii au ajuns repede la concluzia că soțul ei are niște gusturi bune, dacă a făcut chiar el alegerea.


"Minunat inel!! Felicitari mosului Nicolae!!(...) Este frumos! Sa il porti cu drag!(...) Este superb!Să îl porți sănătoasă! (...)Top! Gust deosebit de delicat!(...) Sa-l porti sanatoasa, e splendiiiid de frumos ,ca tine(...) Woow super!!!sa îl porți cu drag!(...) Sincer nu sunt mare iubitoare de inele, și chiar nu port, dar acest inele este extrem de elegant și cu gust. Soțul tău dacă a fost idea lui chiar are gusturi bune, și este extrem de elegant", i-au transmis internauții.

Ceea ce nu le place, de fapt, internauților este felul în care influencerița a ales să își împodobească bradul, anul acesta. Bruneta a optat pentru un brad în culori închise, unde florile negre și ciorile sunt în centrul atenției. Mulți au criticat-o pentru faptul că a făcut o asemenea alegere, mai ales că are un copil care ar fi trebuit să se bucure de culorile vii, pe care toată lumea de folosește.

În apărarea sa, Adelina Pestrițu a spus că bradul trebuie să fie pe gustul celor care îl dețin, nu pe placul celorlalți. A vrut ca acesta să se asorteze cu mobila din casă, acesta fiind motivul alegerii sale pe care internauții au criticat-o într-un număr foarte mare.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Decembrie 2021 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.