Daniela Gyorfi a fost invitata lui Mihai Ghiță, în cea mai recentă ediție a emisiunii sale online, ,,În oglindă". În cadrul acesteia, artista a vorbit despre moartea părinților săi, dar și despre motivul real pentru care nu a putut să își conducă tatăl pe ultimul drum, fapt pe care îl regretă și la momentul actual.

Daniela Gyorfi este o luptătoare

Viața a pus-o la grele încercări pe Daniela Gyorfi, care a trecut prin situații care pe unii i-ar fi doborât din prima. A reușit, însă, să își țină capul sus și să demonstreze că este o femeie extrem de puternică și în zilele în care simțea că nu mai poate față. În urmă cu câțiva ani de zile, și-a pierdut ambii părinți, iar decesele lor i-au marcat profund existența.

Acum opt ani, femeia care i-a dat viață a fost răpusă de o boală grea. A suferit enorm, mai ales că acum patru ani a trecut în neființă și tatăl ei, tot din cauza unor probleme grave de sănătate. Din păcate, Daniela Gyorfi nu a mers la înmormântarea părintelui său, nu pentru că nu ar fi vrut, ci pentru că nu a știut de decesul acestuia. Tatăl ei era recăsătorit, iar femeia alături de care bărbatul trăia a refuzat să îi comunice despre moartea lui.

Retail jobs

”Nu m-au anunțat și n-am înțeles...Am înțeles că era bolnav, dar nu știu cât de bolnav a fost”, a zis Daniela Gyorfi, pentru ,,În oglindă".

Nici până în ziua de azi, vedeta nu a înțeles de ce s-a procedat în felul acesta. Ea a aflat despre tragedie la doi ani distanță de la deces, când a primit o scrisoare prin intermediului căreia i s-a transmis că trebuie să meargă, să facă succesiunea părintelui său.

”Cea mai mare lovitură pentru mine a fost că acum vreo doi ani de zile, în 2019, am primit acasă în cutia poștală o citație că să mă prezint că am să fac o succesiune a defunctului Gyorfi Ioan Dionisie, care a decedat în 2017”, a mai declarat ea, în emisiunea amintită.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Decembrie 2021 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.