Internauților li s-a pus din nou pata pe Loredana Groza, pe care au acuzat-o că nu este în stare să accepte faptul că a îmbătrânit. Mulți sunt de părere că nu mai are vârsta potrivită pentru a se afișa pe internet în asemenea ipostaze și nu au ezitat să îi transmită lucrul acesta în secțiunea de comentarii, unde s-au încins spiritele.

Loredana Groza, comentarii negative din partea internauților

Oamenii au început să o critice din ce în ce mai mult pe Loredana Groza, în momentul în care a ieșit în public cu niște declarații în care susținea clar că nu are niciun fel de operație estetică, pe motiv că nu are suficient timp pentru a-și face una. Internauții nu s-au putut abține nici atunci, dar nici acum după ce vedeta a postat câteva imagini provocatoare, în care le arăta acestora cum îl așteaptă ea pe Moș Nicolae.

Ce este drept, unii au recunoscut că arată mult prea bine pentru vârsta ei, dar mai cred și că nu mare vârsta la care să își permită să apară așa în fața fanilor săi. Încă din primele minute, după de a postat acele fotografii, cei care o urmăresc i-a atras atenția asupra unui lucru destul de important și anume faptul că nu poate accepta faptul că a îmbătrânit.

Cineva i-a transmis că, mai mult ca sigur, gesturile sale sunt urmarea unor traume din copilărie, dar blondina nu le-a răspuns niciunuia dintre ei, semn că părerile lor nu valorează nimic pentru ea sau. cel puțin, aceasta este concluzia celor care și-au exprimat punctul de vedere.


„SUNTETI in prea ostentativă și nu înțeleg unde vă este trauma copilăriei,...în rest multe consultari la un psiholog vă doresc,mi aveți un pic și ne arătați și peșterica! (...) „Cam nereușite pozele. Te arată cu multe kilograme în plus”, „Dezgustător. Lasă pentru bărbat să vadă, nu alții”, „Ești leșinată după atenție”, „Așa nu e de bun gust”.(...)„Când nu vrei să accepți că îmbătrânești faci tot felul de chestii ciudate chiar dacă nu te reprezinte”, „Fără supărare, dar oamenii educați nu apreciază așa ceva, crede-mă. Ai avut o carieră muzicală frumoasă, încearcă să nu-ți bați joc de ea”, sunt doar o parte dintre reacțiile internauților.

Citeste si:
Oana Lis și-a pus fanii pe jar. Ce avere ar fi primit vedeta:...
Oana Lis și-a pus fanii pe...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Decembrie 2021 - 08 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.