Marisa Paloma a devenit mamă pentru prima dată pe 4 decembrie și nimic nu se poate compara cu bucuria pe care a simțit-o în clipa în care și-a strâns pentru prima dată în brațe fetița. Acum, la două zile distanță de la marele eveniment, fosta câștigătoare a emisiunii Bravo, ai stil a dat deja primele detalii despre nașterea prin cezariană la care a apelat. 

Marisa Paloma, despre venirea pe lume a fiicei sale

Deși nașterea copilului său a fost un moment unic, ea nu poate nega faptul că a fost și unul extrem de greu, mai ales din cauza faptului că s-a nevoită să nască prin cezariană. Vedeta a avut parte de o experiență nu tocmai plăcută, dar cel mai important lucru pentru ea acum este faptul că fetița sa a venit pe lume perfect sănătoasă. Bebelușul a primit, de asemenea, nota zece la naștere, acesta fiind un motiv și mai mare de sărbătoare pentru părinții ei care sunt pregătiți pentru toate schimbările din viețile lor.

„Nu știu dacă este momentul potrivit să fac aceste story, nici ora potrivită, dar acum am găsit un moment în care mă simt un pic mai bine, nu mi-am revenit complet. Credeam că lucrurile vor fi un pic mai simple de atât, dar nu, din păcate. În schimb, să vedem partea plină a paharului: asta mică este superbă, așa cum v-am mai scris și zilele trecut, a primit nota zece la naștere. Până la urmă am ajuns să nasc prin cezariană, după cum v-ați dat unii dintre voi seama. Nu credeam că o recuperare este atât de dificilă, nici nu m-am interesat pentru că nu aveam asta în plan, dar lucrurile merg spre bine”, a povestit Marisa Paloma, la Story.

Retail jobs

Dorința sa a fost să nască natural, dar la sfaturile medicilor a considerat că este mult mai bine să opteze pentru cezariană, motiv pentru care recuperarea sa nu este deloc una ușoară. Marisa Paloma credea că va fi mai simplu de atât, dar și-a dat seama că s-a înșelat tocmai în momentul în care a fost pusă în fața faptului împlinit.

„O să vă povestesc cu lux de amănunte când ajung acasă și o să am mai multă vlagă și când o să mă simt un pic mai bine. În rest suntem bine. Vă mulțumesc tare mult pentru mesaje. Nu am primit în viața mea atât de multe, nici când am câștigat concursul. Vă mulțumesc din suflet, vă urez aceleași gânduri frumoase și vouă”, a mai zis proaspăta mămică.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Decembrie 2021 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.