Andrei Ciobanu și Marilena Cuciurean s-au cunoscut, imediat după ce blondina s-a întors din Republica Dominicană. Deși nu au nici măcar un an de relație, celor doi îndrăgostiți nu le-a luat prea mult timp să realizeze că sunt făcuți unul pentru celălalt. În preajma sărbătorilor de iarnă, aceștia și-au dus relația la un alt nivel și le-au povestit și fanilor lor care este decizia pe care au luat-o împreună.

Andrei și Marilena, decizie de zile mari

Nimeni nu se aștepta ca Andrei Ciobanu și Marilena Cuciurean să formeze un cuplu, dar iată că lucrurile dintre ei merg mai bine decât s-ar fi așteptat cei din jurul lor. Totul s-a mișcat destul de repede, iar în apropierea Crăciunului, au zis că a venit vremea potrivită să se mute împreună. Erau văzuți peste tot împreună, petreceau timpul alături unul de celălalt, dar au vrut ca acest lucru să fie oficial.

Ideea de a se muta sub același acoperiș a fost una complet neașteptată pentru fani, dar una extrem de bună pentru ei. Își doresc să își întemeieze o familie, iar primul pas va fi deja făcut și anume mutarea împreună, la casa lor. Nu își putea dori nimic mai mult decât să fie împreună de Crăciun și de Anul Nou.

Mai mult de atât, Andrei Ciobanu a cerut-o deja în căsătorie pe frumoasa lui iubită și a primit un răspuns afirmativ din partea sa. Când va avea loc marele eveniment, nu se știe, dar cert este că atât admiratorii, cât și cei din familile lor sunt nerăbdători să îi vadă pășind împreună în fața altarului.

„În toiul sărbătorilor voiam să vă spun că noi ne mutăm împreună! Și cum o facem?! Cam așa umblă el”, a spus Marilena Cuciurean, în mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Decembrie 2021 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.