Elena Gheorghe are toate motivele să se bucure de ziua de Moș Nicolae din plin. Artista îi sărbătorește astăzi pe cei doi copii ai săi, Nicholas și Amelie Nicole, care au primit cele mai frumoase cadouri de onomastica lor. Vedeta i-a surprins pe micuți în fața bradului de Crăciun cu mulțimea de daruri frumoase primite din partea ei și a soțului său.

Sărbătoare în casa cântăreței

Elena Gheorghe se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Frumoasa vedetă a reușit până la această vârstă să aibă o carieră de succes, un soț perfect și doi copii superbi pe care ambii îi adoră și care își sărbătoresc astăzi ziua de nume. Nu își mai dorește nimic în plus de la viață, fiindcă a primit mai mult decât și-ar fi fi putut imaginia vreodată.


Încă de la primele ore ale dimineții, ea a postat imagini de colecție cu Nicholas și Amelie Nicole, care și-au început ziua desfăcând tot felul de cadouri frumoase. Un asemenea eveniment nu ar fi avut cum să treacă neobservat, așa că le-a dat vestea cea mare și celor care o urmăresc în mediul online.

Moș Nicolae a fost darnic cu ei și anul acesta și le-a unplut ghetuțele cu dulciuri. Celor mici li se citea fericirea pe chip, iar cea mai mare bucurie a mamei lor este să îi vadă bucurându-se de fiecare moment din viața lor.

Sursa foto (c): Elena Gheorghe/ InstaStory

''Gata, a venit Moș Nicolae! Ame și Nicolas au zis că dacă Moșu le aduce fructe și nu le aduce dulciuri înseamnă că Moșul nu există. ''Mama sigur n-ar pune dulciuri''. Adevărul e că dacă nu le aducea Moșu' dulciuri, de la mine în niciun caz nu primeau, doar din an în Paști. Nicholas și Nicole, vă ador!'', a scris Elena Gheorghe, pe social media.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Decembrie 2021 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.