Lora și Ionuț Ghenu au o relație de lungă durată și chiar dacă nu s-au căsătoroit încă, se comportă de parcă ar forma o familie în adevăratul sens al cuvântului. Mulți au vrut să afle care este motivul real pentru care nu au ajuns încă în fața altarului, iar ea nu s-a mai ascuns după deget și a vorbit despre toate aceste lucruri, când admiratorii ei se așteptau mai puțin.

De ce nu s-a gândit Lora la căsătorie

Având în vedere că sunt de foarte mult timp împreună, unii s-ar fi așteptat ca Lora și Ionuț Ghenu să fie deja căsătoriți cu acte în regulă și, de ce nu, să aibă și un copil împreună. Niciunul dintre aceste lucruri nu s-a întâmplat încă, iar unii chiar au vrut să afle de ce. Se iubesc, se respectă, se văd împreună până la sfârșitul vieții, iar internauții cred că nu există un motiv clar pentru care să nu își dorească o familie. Ei bine, chiar există, iar Lora a vorbit despre el.

Frumoasa artistă nu a spus niciodată că nu își dorește o familie, dar a pus de fiecare dată alte lucruri pe primul loc. Vedeta a dorit ca mai întâi să aibă o carieră, o casă pe gustul său, iar mai apoi să își întemeieze o familie. Crede că aceasta este ordinea firească a lucrurilor, deși multe persoane i-au spus că este greșit felul în care gândește. Cântăreața este conștientă de defectele pe care le are, dar nu vrea în niciun fel să grăbească lucrurile.

„Ăsta cred că e cel mai mare defect al meu, încep să îl simt ca pe un defect, că pun cariera pe primul loc. Cred, cumva, că asta ar fi ordinea firească a lucrurilor. Să faci o casă într-un anumit fel, să fie totul pregătit perfect și după aceea să vină copilul. Dar vorbesc cu foarte multe femei care îmi spun să nu mai fac asta, (pentru că) nu are sens. Vin toate când trebuie să vină, nu trebuie să mai amân formarea unei familii”, a declarat Lora, potrivit unica.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Decembrie 2021 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.