A trecut mai bine de o săptămână de când Nicole Cherry a adus-o pe lume pe Anastasia Maria. Cântăreața a avut parte de o sarcină ușoară, dar nici nașterea nu i-a dat prea multe bătăi de cap. Ieri, artista a împlinit frumoasa vârstă de 23 de ani și consideră că acesta este cel mai frumos cadou pe care l-ar fi putut primi într-o asemenea zi specială. Nu își dorea nimic mai mult. 

Nicole Cherry, o mamă liniștită

Având în vedere că se află la vârsta la care multe fete nu au idee ce vor să facă în viață, iar ea are deja un copil, multă lume s-a întrebat cum se descurcă și cum arată viața de mămică din perspectiva sa. Tot ce și-a dorit mai mult în viață a fost să devină o mamă tânără, iar zilele trecute visul i s-a împlinit.

Deși nu a petrecut prea mult timp în spital, ea a simțit că era plecată de acasă de foarte, foarte mult timp. Acasă a fost așteptată de întreaga eoi familie, inclusiv bunicii au venit să le vadă și nimic nu se compară pentru ea cu sentimentul pe care îl are când este acasă alături de cei dragi.

”Chiar dacă nu am stat prea mult timp în spital, era ca și cum nu îmi mai văzusem casa de o veșnicie, iar primul lucru pe care l-am zis a fost... La spital m-au făcut să mă simt minunat, au avut grijă de noi foarte frumos, dar sentimentul de acasă nu e nicăieri. Ne-am bucurat extrem de tare, erau aici și bunicii. Am fost primite acasă de familie, iar după zilele acelea chiar simțeam nevoia să fiu alături de ei. Momentul când am luat-o în brațe a fost unic, clar atunci te simți împlinită și invincibilă. Prietenele mele nu au venit în vizită, astăzi urmează. Am încercat să introducem ușor fiecare persoană în casă, pentru că nici timpurile nu ne mai ajută să fim asa apropiați”, a declarat Nicole Cherry într-un interviu, potrivit cancan.ro.

Este o perioadă unică în viața și este foarte mulțumită de felul în care decurg chiar și nopțile, care pentru o mamă, în primul an de viață al copilului, nu sunt tocmai cele mai bune din viața ei. Este conștientă de faptul că vor urma și zile mai puțin bune și că în clipa aceea vor simți cu adevărat ce înseamnă să fie părinți. Momentan, Anastasia Maria este foarte cuminte și nici nu simte că ar avea copil, având în vedere cât de liniștită este.

”Nopțile sunt destul de frumoase, e o perioadă destul de drăguță. Încă nu au început colicii, dar suntem conștienți că la un moment dat vor veni și aceste nopți albe, care sunt cumva normale. Atunci vom simți cu adevărat că suntem părinți. Atunci când doarme, o face foarte bine. Nu am probleme cu ea, ma duc mă aranjez, nici nu zic că am un copil. Este extrem de cuminte, nu am treabă cu ea. Sper să o țină Dumnezeu așa”, a mai zis proaspăta mămică.

Citeste si:
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici să fie, dacă nu era prezentatoare:...
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Decembrie 2021 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.