Marisa Paloma și Liviu Stanciu au devenit părinți pentru prima dată, pe data de 4 decembrie. Fosta câștigătoarea e emisiunii Bravo, ai stil se aștepta să nască în orice moment, iar fanii ei au fost ținuți la curent cu întreg procesul. Minunea lor a venit pe lume perfect sănătoasă, iar frumoasa vedetă nu s-a putut abține să nu posteze deja primele imagini cu aceasta.

Bucurie mare pentru Marisa Paloma

Marisa Paloma se poate declara cea mai fericită și înplinită femeie din lumea, după ce a adus pe lume primul ei copil, pe care nu doar ea îl aștepta cu brațele deschise, ci și întreaga familie. Imediat după ce fiica sa s-a născut, ea și-a anunțat comunitatea despre acest lucru, iar recent a postat și o serie de imagini emoționante cu bebelușul, oamenii grăbindu-se să îi transmită toate gândurile lor bune atât în secțiunea de comentarii, cât și prin intermediul mesajelor private.

Având în vedere că a fost ziua partenerului ei de viață, Marisa Paloma a dezvăluit că a fost cel mai frumos cadou pe care i l-a putut face vreodată. Cel mai important pentru cei doi îndrăgostiți a fost faptul că fetița lor a fost perfect sănătoasă la naștere, primind astfel nota zece din partea cadrelor medicale.

Sursa foto (c): Marisa Paloma/InstaStory

Având în vedere că este o persoană activă în mediul online de ani bune, fanii sunt absolut convinși că vor urma și mai multe imagini cu micuța, mai ales acum în preajma Sărbătorilor de iarnă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Decembrie 2021 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.