Emi și frumoasa lui parteneră de viață, Mădălina, se bucură de o vacanță scurtă la Paris, unde se pare că s-au distrat de minune încă de când au ajuns. Primul loc în care și-au dorit să ajungă a fost Turnul Eiffel, unde s-au și pozat.

Emi și Mădălina, imagini de senzație de la Paris

Emi de la Noaptea Târziu și partenera sa de viață, Mădălina, se cunosc de aproximativ doi ani, dar a fost suficient timp pentru fostul concurent de la Asia Express să își dea seama că ea este femeia alături de care vrea să își întemeieze o familie.

În timp ce se afla pe „Drumul Împăraților”, gândul i-a stat numai la iubita lui, iar într-una dintre zile i-a venit ideea să o ceară și asta a și făcut. Momentul din semifinala competiției a emoționat pe toată lumea, mai ales că propunerea de a deveni soția lui, a avut loc în urma unei scrisori pe care a primit-o de la ea și pe care a citit-o cu lacrimi în ochi.

Paris este orașul iubirii și nu există un loc mai frumos unde ar fi putut sărbători faptul că vor deveni soț și soție decât acesta. Cei doi îndrăgostiți s-au urcat în avion și au decis să se bucure de câteva zile libere departe de casă, într-un loc special. Așa cum fac de fiecare dată, Emi și Mădălina și-au ținut fanii la curent cu felul în care s-au distrat și au postat și câteva imagini pe social media, în timp ce se aflau chiar lângă Turnul Eiffel.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Decembrie 2021 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.