Vica Blochina nu pare să se bucure prea mult de venirea de Sărbătorile de iarnă, deoarece probleme se țin scai de ea. Recent, vedeta a făcut o postare care a reușit să în îngirjoreze pe urmăritorii ei din mediul online, care preț de câteva minute s-au temut pentru viața sa. Fosta balerină a făcut accident de mașină, iar vina nu fost a sa. 

Vica Blochina nu a început iarna prea bine

Fiind extrem de activă pe Instagram și postând aproape zilnic imagini din vacanțele prin care merge, urmăritorii ei au fost primii care au aflat despre accidentul de mașină în care fosta parteneră de viață a lui Pițurcă a fost implicată. Deși ea conducea regulamentar și era foarte atentă în trafic, un șofer de basculantă vorbea la telefon și a intrat direct în ea. La momentul respectiv, nu a dat prea multe detalii urmând ca mai apoi să clarifice întreaga situație.

„Când ești șef de basculantă și vorbești la telefon în timp ce conduci…”, a scris vedeta, pe Instagram.

Blodina a trecut prin clipe de coșmar, după ce s-a trezit cu o basculantă urcată chiar pe mașina sa. Se bucură că ea este în afara oricărui pericol, dar nu poate spune că este prea fericită pentru starea în care se află mașina sa. Autoturismul i-a fost distrus, dar a decis să facă amiabilă cu șoferul neatent, chiar dacă a tras o sperietură soră cu moartea.

„Vorbea la telefon unul pe basculantă și a intrat în mine. Nu am văzut, s-a urcat pe mine efectiv. Mi-a făcut mașina praf. Amiabilă am făcut.”, a declarat Vica Blochina, pentru cancan.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Decembrie 2021 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.