Zi specială pentru Cătălin Botezatu și pentru toți cei care îl cunosc și îl îndrăgesc, încă de la începutul carierei sale. Îndrăgitul designer își serbează astăzi ziua de naștere, iar surprizele se țin lanț pentru el, încă de la primele ore ale zile. Prietena și fosta lui colegă de la „Bravo, ai stil”, Raluca Bădulescu, i-a transmis și ea un mesaj emoționant.

Ce vârstă împlinește Botezatu

Cătălin Botezatu este sărbătoritul zilei, iar o asemenea zi nu ar fi avut cum să treacă neobservată atât de ușor. Nu are nevoie de prea multe prezentări, deoarece toată lumea a auzit măcar o dată în viață de cunoscutul designer, care ne-a reprezentat țara cu succes în repetate rânduri. Deși a avut ocazia să plece de atât de multe ori din România, a preferat să nu o facă, pentru că iubește locul unde s-a născut, unde a copilărit și unde și-a creat un nume.

Astăzi, 3 decembrie, fostul jurat de la „Bravo, ai stil” împlinește frumoasa vârstă de 55 de ani, iar apropiații au avut grijă să se simtă cel mai iubit bărbat din lume, încă de dimineață. Una dintre cele care a făcut o postare cu bunul ei prieten este nimeni alta decât Raluca Bădulescu, vedeta care ține la el ca și cum ar fi un membru al familiei.

Nici fanii lui nu au uitat ce se întâmplă astăzi și i-au transmis acestuia toate gândurile lor bune, în speranța că îi vor face ziua și mai bună decât este deja. Cătălin Botezatu le este recunoscător pentru faptul că au fost mereu alături de el, mai ales în momentele în care era să își piardă viața din cauza problemelor de sănătate.



Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Decembrie 2021 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.