Cătălin Botezatu este recunoscut pentru relațiile pe care acesta le-a avut cu unele dintre cele mai frumoase și atrăgătoare femei din România, printre care se află și Bianca Drăgușanu. Deși ar fi putut ca până la vârsta aceasta să își întemeieze o familie, să aibă mai mulți copii, mai pe scurt să se stabilească la casa lui, planurile sale au fost complet diferite, iar avea o soție și copii nu a fost neapărat scopul său în viață. 

Botezatu, critici dure la adresa unei categorii de femei

Recent, cunoscutul designer a fost invitat în cadrul podcast-ului „Fără Filtre” în care a vorbit cu mult interes despre cariera sa și despre modelele cu care lucrează, în care i-a criticat pe influencerii de la noi din țară și pe cei care acceptă să colaboreze cu ei, dar unde a vorbit și despre boala care i-a pus capac și despre tentativele de suicid.

La un moment dat, a venit vorba despre femeile care se grăbesc să se mărite și să aducă pe lume un copil, deși nu au nici cea mai mică idee ce vor, de fapt, de la viață. A devenit parcă un trend să fii mamă de tânără, iar multe vedete cad deja în această capcană, neștiind în ce s-au băgat. Botezatu este de părere că femeile ar trebui să devină mame, după împlinirea vârstei de 30 de ani, când au un job stabil în care se regăsesc. Cele care devin mame mult prea devreme, cum a fost și cazul lui Nicole Cherry, se nenorocesc pe viață, după părerea fostului jurat de la Bravo, ai stil.

„Un copil îl faci după 30 de ani, vorbind din punctul de vedere al unei femei, pentru că n-ai de ce să o distrugi din prima. Îi pui un copil în brațe, să stea cu ăla în brațe, să îl alăpteze. Asta mi se pare…să îl alăpteze și să-i distrugi viața. Las-o să își facă o carieră, să vezi ce vrea, să se regăsească într-un job”, a povestit Cătălin Botezatu, pentru „Fără Filtre”.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Decembrie 2021 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.