Răzvan Simion și-a găsit liniștea în brațele Dalianei Răducan, la scurt timp după despărțirea de Lidia Buble. Relația lor este una extrem de puternică, iar prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a mărturisit, în cadrul podcast-ului moderat de Damian Drăghici, care sunt planurile sale de viitor alături de femeia pe care o iubește.
 

Răzvan Simion, despre femeia vieții sale

Pe Răzvan Simion îl cunoaște o țară întreagă, ceea ce înseamnă că nu are nevoie de prea multe introduceri. Unii îl numesc încă „fostul iubit al Lidiei Buble”, în timp cei alții îl cunosc drept cel care prezintă alături de Dani Oțil emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”. El a reușit să demonstreze, de-a lungul anilor, că este un bărbat înțelept, iar prin intermediul discuției pe care a purtat-o cu Damian Drăghici a reușit să se apropie și mai mult de oamenii care îl urmăresc încă de la începutul carierei sale.

Cunoscutul prezentator a mărturisit că a început să își dea seama de cum funcționează cu adevărat lucrurile în viață, numai în momentul în care a ajuns să se ierte pe el însuși și să se accepte așa cum este, cu bune, dar mai ales cu rele.

În ceea ce privește frumoasa relație pe care o are cu Daliana Răducan, Răzvan Simion a mărturisit că își dorește ca ei să crească împreună și să se țină unul de celălalt. Există o conexiune aparte între cei doi și dacă unul nu se simte bine, celălalt pățește același lucru. Sunt bine unul lângă altul, evoluează și, cine știe, poate își vor lua o casă mai mare și vor avea mai mulți copii.

„Pe plan sentimental, asta urmează. Să cresc, să cresc împreună cu iubita mea. Creștem amândoi și ne ținem unul pe altul. Suntem foarte conectați. Dacă este unul dezechilibrat, se dezechilibrează și celălalt. De aia ne ținem și ne ținem foarte bine într-o complementaritate pe care am căutat-o și am găsit-o. Suntem bine. Evoluăm. Poate o casă mai mare, copii mai mulți.”, a declarat Răzvan Simion, în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Citeste si:
Ce își dorește Mara Bănică de la 2024. Jurnalista are planuri mari:...
Ce își dorește Mara Bănică de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Decembrie 2021 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.