Au trecut mai bine de 15 ani de când Mihai Trăistariu a reprezentat România la Eurovision. Artistul încă mai speră să urce pe scenă și de 12 ani tot încearcă lucrul acesta. Dacă urmăritorii lui credeau că se dă bătut cu una, cu două, s-au înșelat. Cântărețul și-a propus ca și anul viitor să meargă la preselecții și, cine știe, poate chiar va avea noroc. 

Mihai Trăistariu speră că va reuși

Mihai Trăistariu se pregătește intens pentru preselecțiie Eurovision 2022 și speră ca măcar acum, după 12 ani de încercări, să reușească să reprezinte țara noastră la acest concurs. Artistul s-a declarat ca fiind un bărbat foarte competitiv și tocmai acesta este și motivul pentru care vrea să meargă din nou în această competiție și să o câștige.

Nu doar psihic se pregătește, ci scrie deja piesa pe care vrea să o cânte în cadrul preselecțiilor de anul viitor. În trecut, a participat de de șase ori la Festivalul Mamaia și de două ori la Cerbul de Aur, ceea ce înseamnă că are astfel de concursuri în sânge. A declarat că lui îi place să se lupte, nu doar să lanseze o piesă și atât. I se pare, pur și simplu, mult prea puțin pentru potențialul pe care îl are.

„A 12-a încercare. (...) În gena mea, de prin gimnaziu - eram olimpic, eram cu învățătură multă - lupta pentru premii s-a manifestat și în muzică, am vrut concursuri. Am fost de 6 ori la Festivalul Mamaia, la Cerbul de Aur am fost de două ori. Eu am fost un tip competitiv de când mă știu. Îmi place să mă bat în luptă, nu doar să scot o piesă. Mi se pare puțin pentru potențialul meu. Mi-am lucrat atât vocea asta ca să stau cu ea neexploatată?! (...) Așa că mă reîntorc la Eurovision”, a declarat Mihai Trăistariu. pentru Antena Stars.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Decembrie 2021 - 03 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.