Mihai Petre și Elwira au mai bine de 13 ani de căsnicie, dar foarte puțini știu cum au ajuns cei doi să formeze un cuplu, cum s-au cunoscut și cum a reușit cunoscutul dansator pe femeia care i-a devenit soție și mama copiilor săi. Într-un interviu pe care marele câștigător al celui de-al patrulea sezon Asia Express, a răspuns la toate aceste întrebări care au stat pe buzele fanilor, încă de la începutul competiției.

Mihai Petre, despre momentul în care și-a cunoscut soția

Mihai Petre a spus povestea lui și a partenerei sale de viață în doar câteva cuvinte, deși ar putea vorbi ore în șir despre femeia de lângă el și tot nu ar reuși să spună tot. Cei doi soți s-au cunoscut în Republica Moldova, unde el trebuia să dea o probă de dans și rămăsese fără colega sa care se accidentase, moment în care un prieten i-a spus că o fată din Polonia se afla în aceeași situație ca și el. Au dansat timp de câteva zile, iar mai apoi fiecare s-a întors în țara sa.

A simțit din prima că are ceva special, și-a încercat norocul, iar după ce au devenit parteneri de dans au decis să formeze și un cuplu. La momentul actual, dansatorii se pot lăuda cu 13 ani de căsnicie și două fete superbe, care au devenit centrul Universului lor și pentru care au decis, de fapt, să accepte provocarea de a participa la Asia Express.

„Povestea pe scurt sună cam așa: eu român, ea poloneză, ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru – în Republica Moldova. Am dat o probă de dans. Așa ne-am cunoscut, eu rămăsesem fără partenera de dans, pentru că se accidentase, iar un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație ca tine. Așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu”, a povestit Mihai Petre într-un interviu, potrivit cancan.ro.

Astfel au trecut 21 de ani de când s-au văzut pentru prima dată. În tot acest timp, au reușit să realizeze o mulțime de lucruri frumoase împreună, dar au trecut și prin momente care i-a pus la încercare din toate punctele de vedere. În ceea ce privește relația pe care Elwira și Mihai Petre o au cu Ariana și Catinca, fiicele lor, cei doi pot spune că este una perfectă, fără dar și poate.

Citeste si:
Cum a început povestea de iubire dintre Gina Pistol și Smiley: „Așa...
Cum a început povestea de...

”De când s-a născut, am simțit că lucrurile s-au echilibrat, că familia e întreagă și că totul arată mult mai bine în patru. Am descoperit lucruri noi atât la mine, cât și la Catinca și la Elwira”, a mai spus el, potrivit aceleiași surse.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Decembrie 2021 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.