Lorelei Bratu a făcut și ea parte din ediția specială a emisiunii Chefi la cuțite, unde pare că s-a simțit ca la ea acasă și unde s-a distrat de minune, deși era pe punctul de a o da în bară. În ultima zi a show-ului culinar în care erau invitați concurenții sezonului 4 Asia Express, ea aproape a dat foc bucătăriei, iar felul în care a reacționat Cătălin Scărlătescu a stârnit multe hohote de ras.

Lorelei Bratu, reacție neașteptată

Fosta concurentă de la Asia Express nu a reușit să impresioneze prea tare cu preparatele sale, dar în unele momente le-a fost de mare ajutor colegilor săi. Nu s-a întâmplat lucrul acesta și seara trecută, când a reușit să ardă nu mâncarea, ci un șervețel pe care l-a ținut aproape de foc. Lorelei Bratu a fost foarte calmă și a încercat să rezolve situația de una singură. În timp ce ce flăcările se ridicau ea nu s-a temut nici măcar că ar fi putut să îi ardă părul, ci a mers la chiuvetă pentru a le stinge.

”Ce e, dragă?! Ce s-a întâmplat”, a zis Lorelei Bratu, la Chefi la cuțite.

Cea care a intrat, în schimb, în panică a fost Maria Speranța, colega sa de echipă. Fiica Adrianei Trandafir a început să țipe, în timp ce Scărlătescu a rămas cu gura căscată, când a văzut felul în care Lorelei Bratu a reușit să gestioneze întreaga situație și a avut o reacție care a amuzat pe toată lumea. Tot ce și-ar fi dorit era ca vedeta să se descurce la fel de bine la gătit cum s-a descurcat cu stingerea focului.

”I-a luat foc șervețelul ăla, așa cu o nonșalanță și cu un calm debordant, s-a dus, a stins focul, de zici că a lucrat într-o viață anterioară pompier șef. M-am gândit în momentul ăla, zic, Lorelei, dacă ai și găti cum stingi focul, Doamne-Dumnezeule...”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Decembrie 2021 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.