Ediția specială Chefi la cuțite i-a avut ca invitați pe o parte dintre concurenții sezonul 4 Asia Express, singurii care au lipsit fiind Mihai Petre, Estera și Lidia Buble. Încă de la începutul acesteia, cei de acasă au pariat că Elwira Petre va fi marea câștigătoare, pentru că este genul de femeie care se pricepe la toate și care a reușit să demonstreze că este, de asemenea, foarte bună la gătit.

Cine a câștigat ediția specială a emisiunii

Cea care a avut cel mai mare noroc, seara trecută, a fost echipa galbenă și anume cea coordonată de Florin Dumitrescu. Având în vedere faptul că preparatele concurenților din echipa sa i-au dat pe spate pe Nea' Mărin și pe cei din familia sa, au avut încă din prima un mare, mare avantaj. În urma acestui deznodământ, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au fost obligați să își facă un tatuaj cu chipul câștigătorului.

”Ce faci, mă, Florică?! Bine? Toate bune pe acasă, soția, fetele, toate bine?! Discuții din astea. Uite cum se vede tatuajul. Mai stau de vorbă cu el”, a zis Sorin Bontea, la Chefi la cuțite.

Deși toată lumea crede că, la finalul ediției speciale, cea care va primi cei 5000 de euro, pentru a-i oferi cazului social pentru care luptau, va fi Elwira Petre, lucrurile nu au stat deloc așa. Cea care a fost declarată cea mai pricepută dntre ei a fost Patrizia Paglieri, dar nu este un lucru de mirare având în vedere că fosta concurentă gătește de ani buni, încă din primii ani în care s-a mutat în București și muncea în restaurantul tatălui său.

Retail jobs

”Mulțumesc din suflet. E o farfurie pe care foarte multă lume și-o dorește. E o farfurie superbă, trebuie să am atenție, să nu o sparg”, a spus Patrizia Paglieri.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Decembrie 2021 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.