Durere mare pentru întreaga familie Sterp, după ce Ion Șmecherul, așa cum îl cunoșteau toți oamenii care îl urmăreau pe internet, a murit. Inima lui a încetat să mai bată, în urmă cu doar câteva ore, iar Culiță Sterp, Iancu și una dintre surorile lor și-au exprimat regretul în mediul online. 

Frații Sterp, în lacrimi după moartea lui Ion

Ion Șmecherul a devenit viral pe TikTok, dar și pe YouTube și aproape că nu există persoană de pe aceste platforme care să nu fi auzit de el. Iancu Sterp filma aproape zilnic, într-o perioadă, vloguri cu acesta și i-a construit acestuia o casă, pentru a duce un trai decent. Din nefericire, bărbatul nu s-a putut bucura prea mult de noua lui locuință, deoarece s-a stins din viață.

Geta Sterp a transmis imediat după ce a aflat de decesul lui, un mesaj extrem de emoționant în mediul online. Iancu Sterp a fost cel care i-a dat trista veste. Mai mult de atât, sora lui Culiță a dezvăluit și motivul pentru care angajatul lor s-a stins din viață. Deși era un om bun și muncitor, faptul că iubea alcoolul mai mult decât orice pe lume a dus la decesul lui.

„Nu știu dacă voi vă găsiți cuvintele, însă eu una nu… eram acasă, tocmai ce terminasem cu mâncarea. Aud mașina lu Iancu la poartă și fug după ușă ca să il sperii (cum mai fac de obicei), dar el se uită la mine, cu lacrimi in ochi… și îmi spune” A murit… ION SMECHERUL” 😓 Am început instant să plâng si in minte mi-au venit atât de multe vorbe de-ale lui... glumele lui, efectiv omul simplu, care avea mereu ceva pozitiv de spus. Iarna trecută, a fost o lună la noi la oi si atunci l-am cunoscut mai bine, deoarece nu știu câți dintre voi știți... însă el nu era la noi la oi, ci la un văr de-al tatălui meu. După cum spuneam… a stat o lună la noi, iar mie personal mi-a fost atât de drag si vreau să vă spun că avea un bun simt cum rar mai întâlnești in zilele noastre. Din păcate, a avut patima aceasta, a băuturii, iar inima lui a încetat să mai bată. 😓

Citeste si:
Psihologii dezvăluie cele 15 calități pe care femeile le caută în...
Psihologii dezvăluie cele 15...

Stiu că multora dintre voi v-a adus mii de zâmbete pe față și chiar râsete in hohote, prin felul lui de a fi… iar tot ce putem face, este să ne rugam ca Bunul Dumnezeu să il ierte! Odihneste-te in pace, suflet bun! 🥺💔”, a scris Geta Sterp pe Instagram.

Sursa foto (c): Geta Sterp/InstaStory

Cel mai apropiat de Ion Șmecherul dintre frații Sterp a fost Iancu. Acesta l-a ajutat enorm să își construiască o casă, petrecea foarte mult timp alături de el, iar acum nu îi vine să creadă că bărbatul s-a stins din viață și a transmis la rândul lui un mesaj dureros, pe social media.

Sursa foto (c): Iancu Sterp/ InstaStory


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Decembrie 2021 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.