Gina Pistol a acceptat invitația lui Speak de a face parte din podcast-ul acestuia de pe YouTube. Deși a fost o discuție scurtă comparativ cu altele, prezentatoarea a vorbit despre anumite lucruri despre care nu a mai făcut-o până la momentul actual. Fiica ei a fost subiectul principal, dar a dat și detalii semnificative despre începuturile relației sale cu tatăl fiicei ei. 

Cum a fost relația dintre Gina Pistol și Smiley, la început

Multă vreme, Gina Pistol și Smiley au preferat să își țină relația departe de ochii curioșilor. Cei doi îndrăgostiți au luat această decizie, pentru că așa au crezut că este mai bine pentru ei. Au făcut publică frumoasa lor legătură, abia în momentul în care cunoscuta prezentatoare a rămas însărcinată pentru prima dată.

Cu toate acestea, nu au dat prea multe detalii despre felul în care s-au cunoscut sau despre cum au decurs primele luni din relația lor. Ei bine, invitată în podcast-ul lui Speak, Gina Pistol a adus în discuție și acest subiect. Chiar dacă se știau de foarte mulți ani, au început să vorbească mai mult în urmă cu patru ani. I se pare un lucru mare faptul că multe femei care nu aveau idee că ei sunt împreună încercau să îl cucerească pe artist, iar el nu le acorda nici cea mai mică atenție.

“Noi ne știam de mult timp! Acum patru ani, pe la sfârșitul lunii martie, am început să vorbim. Eram cu mesaje, recomandări de filme și am ținut-o așa mult timp. Cel mai mișto era că existau fete care credeau că este singur și se dădeau pe lângă el, iar pentru mine era super-funny. Mă uitam să văd până unde se duc și ce fac. Îi ziceam lui Andrei: «Fata aia mai avea puțin și se împiedica de mine, noroc că eram pe acolo și eu că cine știe ce-ți făcea, te răpea»”, a declarat Gina Pistol, în podcast-ul lui Speak.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Decembrie 2021 - 04 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.