Au trecut câteva zile bune de când Mellina a intrat în competiția Bravo, ai stil, ceea ce înseamnă că a avut suficient timp la dispoziție, pentru a-și face o părere despre fetele aflate deja în competiție. Deși este rezervată și nu a intrat în discuții aprinse cu celelalte concurente, nu s-a temut să își exprime opinia sinceră despre acestea.

Mellina a dat cărțile pe față

Fosta concurentă de la Survivor a intrat în cadrul emisiunii Bravo, ai stil în locul Ioanei Filimon. Aceasta a fost descalificată, după ce nu s-a prezentat la filmările uneia dintre gale. A avut niște probleme în familie care, din păcate, nu au mai suportat amânare și deși știa că lipsa ei de la filmări va duce la eliminarea sa, a preferat să le fie alături celor dragi care avau mare nevoie de prezența și de ajutorul său.

În felul acesta, a rămas un loc liber pentru Mellina care a acceptat, fără să stea prea mult pe gânduri această provocare. Cântăreața nu a reușit să impresioneze jurații cu ținutele sale, dar a făcut niște momente în gală demne de toate aplauzele.

Recent, artista a acordat un interviu în care a vorbit despre colegele sale din cadrul show-ului de la Kanal D. Este de părere că niciuna dintre ele nu este asumată, cea mai vocală fiind rivala sa de la Survivor România, Raluca Dumitru. Mai mult de atât, că Viviana Sposub, Adina Halas, Nicoleta Dragne și Ruxi sunt foarte diferite și au modul lor de a livra mesajele.

„Raluca e cea mai vocală. Nu mi se pare nicio fată conținută. Au modalități de a livra ceea ce vor să spună. Viviana are stilul ei de a spune, Adina, Ruxi. Super diferite. Nicoleta, la fel. Fiecare livrează total diferit”, a declarat Mellina, pentru wownews.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Decembrie 2021 - 03 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.