Norocul nu este de partea Oanei Roman, care a început luna decembrie cu o răceală puternică și care, din nefericire, este nevoită să stea în pat. Partenera de viață a lui Marius Elisei le-a vorbit și fanilor ei de pe Instagram despre starea ei de sănătate, liniștindu-i de la început cu faptul că nu este infectată cu COVID-19.

Oana Roman n-a mai răcit de ani buni

Oana Roman s-a întors aseară acasă, după ce a avut parte de răsfăț și, de asemenea, după ce s-a distrat de minune la o petrecere. Odată ajunsă în locuință, a început să nu se simtă deloc bine și a crezut că este infectată cu COVID-19, așa că s-a testat de mai multe ori. Toate testele pe care fiica lui Petre Roman le-a făcut au ieșit negative, dar în ciuda rezultatului, ea nu se simte deloc bine.

”Nu e COVID, însă mă simt foarte rău, stau la pat, sper să-mi revin repede, n-am mai fost răcită de câțiva ani buni”, a spus Oana Roman, pe contul ei de Instagram.

Cel mai tare a îngrijorat-o faptul că a răcit acum, după mai mulți ani în care nu i s-a întâmplat una ca asta. Mai mult de atât, se pare că Oana Roman și Marius Elisei erau invitați la ziua de naștere a cântăreței Bella Santiago, dar nu o vor putea onora cu prezența, având în vedere situația în care se află. Nu are de ales, ci trebuie să stea în pat, pentru a se recupera cât mai repede cu putință.

”Astăzi trebuia să ajungem la o aniversare la care ne doream foarte mult să ajungem, astăzi trebuia să o aniversăm pe Bella Santiago, care e vecina și prietena noastră și ținem mult la ea, dar starea mea de sănătate nu-mi permite acest lucru”, a mai spus vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Decembrie 2021 - 02 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.