Viviana Sposub l-a cunoscut pe iubitul ei, George Burcea, în urmă cu aproximativ un an, pe vremea când ambii erau concurenți în cadrul emisiunii Ferma. La început, ea nu avea o părere prea bună despre cel care mai apoi i-a devenit partener de viață, din cauza lucrurilor pe care le citise în presă despre divorțul de mama fiicelor sale. 

Viviana Sposub a dat cărțile pe față

Odată cu trecerea timpului, vedeta a început să prindă drag de el, a acceptat să formeze un cuplu cu acesta, iar mai apoi s-au și mutat împreună. Cei doi îndrăgostiți au trecut prin multe momente frumoase împreună în tot acest an de relație, dar ca orice persoane au avut și momente în care s-au mai certat. Într-un interviu pe care îndrăgita concurentă de la Bravo, ai stil a povestit de ce pornesc, de fapt, certurile dintre ei.

”Recunosc! Eu mă aprind cel mai repede, sunt moldoveancă. Dar ce credeți? Și el este! Dacă ne ciondănim puțin, eu sunt prima care face pasul spre el. Mi-e drag de mor și nu pot să stau supărată când îl văd. Motivele, într-adevăr, sunt de multe ori puerile și tocmai de aceea le și uităm repede”, a declarat Viviana Sposub, pentru viva.ro.

Oricât de tare s-ar certa, Viviana Sposub nu suportă să îl vadă prea mult timp supărat pe partenerul ei de viață, așa că ea face primul pas spre împăcare. Ea este de părere că au evoluat destul de mult, chiar dacă sunt împreună de numai un an și mai crede faptul că de când s-au mutat împreună, relația lor este una mult mai puternică și mai sudată.

”Ca orice relație, și a noastră a trecut printr-o serie de schimbări. Am evoluat mult în anul pe care l-am petrecut împreună. Consider că acum suntem mult mai sudați, mai maturi, mai conștienți de valoarea conexiunii dintre noi”, a mai spus concurenta de la Bravo, ai stil pentru sursa amintită.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Decembrie 2021 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.