Rare sunt momentele în care comentariile răutăcioase îl scot din sărite pe Maurice Munteanu. Juratul de la „Bravo, ai stil” a demonstrat de fiecare dată că este un om calm care nu tratează cu seriozitate replicile acide ale oamenilor, dar recent a răbufnit în mediul online și a transmis un mesaj dur, din care speră ca internauții să înțeleagă ceva.

Maurice Munteanu, mesaj dur în mediul online

Tace el cât tace, dar când vine vorba de aspectul lui fizic, clar are ceva de zis. Maurice Munteanu a suferit o transformare spectaculoasă, în ultima vreme, dar multe dintre persoanele care îl urmăresc nu au fost de acord cu acest lucru și nu s-au ferit să îi transmită lucrul acesta fie în comentarii, fie prin intermediul mesajelor private.

Juratul cunoscutei emisiuni de la Kanal D a fost tras la răspundere, pe motiv că a slăbit prea mult și că nu mai seamănă deloc cu persoana care era înainte. El s-a pus serios pe treabă și a slăbit nici mai mult, nici mai puțin de 23 de kilograme. Este foarte mândru de reușita sa, dar nu și de reacțiile oamenilor din jurul său, cărora le-a dat peste nas cu prima ocazie pe care a avut-o.

Acesta a fost deranjat mai ales de cei care l-au acuzat că ar folosi tot felul de filtre și că, de fapt, nu ar arăta atât de bine. Unii au fost de părere chiar că a apelat la ajutorul specialiștilor pentru a slăbi, iar acela a fost momentul în care Maurice Munteanu s-a enervat tare de tot și și-a exprimat opinia în mediul online, pentru ca mesajul său să ajungă la cât mai multă lume.

„Găsesc util să le aduc la cunoștință gospodinelor îngrijorate care hiperventilează în confortul propriilor locuințe și, din lipsă de viață proprie, rup Instagramul trimițând mesaje de hate cum apucă, în speranța că vor fi, eventual la anul în august, mai slabe, că doar acum se taie porcul și urmează niște oale de sarmale pe ordinea de zi, că nu folosesc filtre, nu m-am operat la Stan, doar am slăbit 23 de kg. Eu știu că dânsele sunt obișnuite cu o anumită tipologie de cetățeni pițiponci care apar la TV, că doar și dânsele sunt la fel, că reperele la repere trag, dar ar trebui să ia în calcul faptul că lucrurile au mai evoluat de când își dădeau cu carmin și suspinau pe Holograf la Sala Palatului. Cu alte cuvinte, dați-vă un inel. Eu nu vă pot da decât block”, a scris Maurice Munteanu, pe social media.

Citeste si:
Dana Roba a revenit la muncă. Make-up artista, mesaj impresionant:...
Dana Roba a revenit la muncă....

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Decembrie 2021 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.