Tatăl lui Jador a vorbit pentru prima dată despre separarea dintre fiul lui și Georgiana, femeia pe care a cunoscut-o în timpul facultății și pe care a iubit-o mai mult decât orice pe lume. Crede Romeo Dumitrache faptul că mai există vreo șansă de împăcare între cei doi!?

Romeo Dumitrache, despre situația prin care trece fiul lui

Tot internetul a luat foc, după ce s-a zvonit că Jador și Georgiana Elisei s-au despărțit pentru totdeauna și că nu ar mai exista niciun fel de șansă de împăcare între cei doi. Mai mult de atât, una dintre imaginile apărute pe contul de Instagram al artistului le-a dat și mai mult de gândit fanilor acestuia, care au tras repede concluziile. Unii sunt de părere că îndrăgitul cântăreț a reușit să o uite definitiv pe fosta lui parteneră de viață, dar tatăl lui nu este de aceeași părere.

Romeo Dumitrache a mărturisit că își cunoaște extrem de bine fiul, poate mai mult decât s-ar aștepta el și nu crede în separarea lui Jador de Georgiana Elisei, femeia de care s-a îndrăgostit acum mai bine de cinci ani. Bărbatul a mai menționat că la vârsta pe care cântărețul o are poate spune multe lucruri pe care nici măcar el să nu le creadă cu adevărat.

"La tinerețe, și poate nu numai, că în viață tot înveți, certurile sunt la ordinea zilei. Azi, Jador al meu poate fi cu Ioana, mâine cu Georgiana, poimâine cu Mădălina. Într-un fel e normal. Mai ales, vor sau nu fetele din viața lui, el a devenit o vedetă. Iar chestia asta pare să aducă și lucruri bune, și lucruri rele! Am citit și eu ce s-a scris prin presă. Dar îmi cunosc bine fiul. Poate nici el nu știe cât de bine îl cunosc părinții. De aceea nu cred că poate fi vorba despre un capitol închis. Câte lucruri nu se spun la tinerețe, la gelozie, și mai apoi sunt date uitării, să fim noi sănătoși!", a declarat Romeo Dumitrache, pentru impact.ro.

Deși își dorește nepoți și din partea lui, consideră că aceasta ar fi cu adevărat o surpriză. Deși are vârsta potrivită pentru asta, Jador vrea să se mai bucure încă de micile plăceri ale vieții și să mai aștepta până va fi pregătit cu adevărat pentru întemeierea unei familii.

Citeste si:
Roxana Dobre, marcată de pierderea tatălui său. Soția lui Florin...
Roxana Dobre, marcată de...

"Asta ar fi o surpriză de zile mari. Aceea ca Jador să mă facă bunic, deși am nepoți și din partea celorlalți copii ai noștri. Când am discutat ultima dată cu Jador pe tema asta, mi-a spus că se simte încă foarte tânăr, poate chiar necopt. Și că vrea să se mai alinte, să mai guste din bucuriile vieții. Așa că nu-l voi forța să facă alegerea cea mare. Când va sosi timpul, va ști și ne va anunța și pe noi, părinții săi, despre noul capitol al vieții sale!", a mai sous tatăl artistului, pentru aceeași sursă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Decembrie 2021 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.