Amna, pe numele ei real Cristina Andreea Mușat, este cea mai nouă concurentă a emisiunii Bravo, ai stil. Vedeta a acceptat de a face parte din competiția de la Kanal D, înlocuind-o pe Mădălina Pamfile. Care sunt gândurile cu care blondina a pășit în platou!

Amna o înlocuiește pe Mădălina Pamfile

După două zile în care a lipsit de la filmările pentru Bravo, ai stiul, Mădălina Pamfile a fost eliminată din concurs. Din câte a povestit chiar prezentatoarea acestui show TV, Ilinca Vandici, se pare că fosta concurentă s-ar fi infectat cu COVID-19 și, în mod clar, nu ar fi putut să lupte mai departe pentru marele premiu. Era o adversară de temut care, de cele mai multe ori reușea să inpresioneze cu aparițiile sale, dar sănătatea nu i-a mai permis să meargă mai departe.

Nu a durat mult, iar Pamfile a fost înlocuită de către fosta concurentă de la Survivor România, Amna. Blondina este gata pentru una dintre cele mai tari experiențe din viața sa și a avut câteva gânduri clare încă de la început. Tot ce își dorește este să evolueze, să învețe tot mai multe lucruri despre stil și să știe cum să combine anumite piese vestimentare, pentru a obține un rezultat corect. Vrea, de asemenea, să le cunoască și pe celelalte concurente, iar din seara aceasra, telespectatorii vor putea vedea cum a fost cântăreața primită de fete și care a fost reacția lor când au realizat cine este înlocuitoarea Mădăline Pamfile.

"În această competiție îmi doresc să evoluez, să învăț lucruri despre stil și despre cum să combini anumite piese pentru a crea ținute statement, dar și să le cunosc mai bine pe celelalte concurente, cât și pe jurați, să creăm legături de prietenie frumoase ”, a declarat Amna, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Decembrie 2021 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.