Gina Pistol a fost nevoită să renunțe la toate proiectele sale, inclusiv Asia Expres și Chefi la cuțite, după ce a rămas însărcinată cu fiica sa. Prezentatoarea a fost înlocuită de Irina Fodor, partnera de viață a lui Răzvan Fodor care s-a descurcat de minune și pe care fanii acestor două emisiuni au început să o îndrăgească la fel de tare sau poate chiar mai mult.

Gina Pistol le-a dat de gândit fanilor

De când a devenit părinte, partenera de viață a lui Smiley nu mai are deloc timp pentru ea. În timpul unei săptămâni, ea dispune de cinci ore libere, dintre care două le pierde pe drum, pentru a rezolva o problemă sau alta. Mai mult de atât, a povestit în podcast-ul moderat de Speak pe canalul lui de YouTube, că până și spălatul pe cap a devenit un lux pentru ea.

În urma declarațiilor pe care le-a oferit, oamenii au început să creadă că frumoasa prezentatoare are niște mici regrete legate de faptul că a devenit mamă, chiar dacă nu o recunoaște. Nu s-au temut să îi transmită aceste lucruri în comentarii. Oricât de multe cuvinte urâte ar fi venit la adresa sa și chiar dacă nu mai are timp pentru ea, vedeta este recunoscătoare pentru minunea pe care o ține în brațe în fiecare zi.

„Am 5 ore libere pe săptămână, pentru că atunci vine o prietenă să ne ajute. Rămâne ea cu Josephine, timp în care eu mă duc și îmi fac cumpărăturile, schimb contractele care expiră. Imaginează-ți că numai 2 ore le petrec pe drum. E greu fără ajutor, plus că e și primul, mai ales dacă ai și alte campanii cum avem noi”, a declarat Gina Pistol, în podcast-ul lui Speak.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Noiembrie 2021 - 04 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.