Nicole Cherry a adus-o pe lume pe Anastasia Maria, în urmă cu doar câteva zile. Vedeta și partenerul ei de viață, Florin Popa, sunt cei mai fericiți oameni din lume, iar acum își pot lua în serios rolul de părinți. Proaspătsa mămică este absolut convinsă că se va descurca de minune în ceea ce privește creșterea fiicei sale și crede, de asemenea, că fiica ei va fi un om bun. 

Nicole Cherry, prima zi acasă cu fiica sa

Nicole Cherry și-a dorit mai mult decât orice pe lume să devină mamă, iar faptul că a născut o fetiță a fost o și mai mare bucurie pentru ea. Este pregătită să îi ofere micuței sale tot ceea ce este mai bun pe lume. În cursul zilei de astăzi, cântăreața a fost externată din spital și a mers acasă, acolo unde ea și Anastasia erau așteptate cu brațele deschise de întreaga familie.

Înainte de a merge acasă, Nicole Cherry a postat și câteva imagini din spital printre care se afla și una alături de medicul care s-a ocupat de ea în tot acest timp și căreia îi este recunoscătoare pentru tot.

Sursa foto (c): Nicole Cherry/InstaStory

Frumoasa artistă a spus că nu va posta nicio imagine cu chipul fiicei sale, dar nu s-a putut abține și a postat o fotografie cu parte din fața Anastasiei Maria. Vedeta a mărturisit, în cadrul podcast-ului moderat de Cătălin Măruță, că ar vrea să se bucure o perioadă de timp doar ea de copilul ei. Este cea mai fericită femeie din lume și nimic nu o sperie când vine vorba de schimbările care vor avea loc, odată cu nașterea micuței.

Sursa foto (c): Nicole Cherry/InstaStory

„E minunată. Nu că e a mea, dar e minunată! M-am topit, nu mai pot după ea! Doamne, ce frumos! Vă mulțumim pentru mesaje, am primit enorm de multe. Vă mulțumim pentru toate gândurile bune și ne vedem curând!", a povestit artista, pe contul ei de Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Noiembrie 2021 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.