Zarug a reușit să le câștige inimile oamenilor, odată cu participarea sa la Asia Express. Simpaticul designer nu lua nimic prea în serios și zâmbea, chiar și în momentele în care el și colega sa de echipă, Lorelei Bratu, nu erau în cea mai bună formă a lor. În plus, a început să crească și comunitatea lui de pe rețelele sociale, iar oamenii sunt curioși să afle tot mai multe lucruri despre el. 

Zarug, o casă de vis cumpărată în grabă

Sincer din fire, fostul concurent le răspunde de fiecare dată fanilor lui la toate întrebările pe care le adresează. Asta nu este tot. Zilele acestea, admiratorii acestuia au putut pătrunde alături de el în locuința sa din București, unde s-a mutat după ce a locuit o vreme într-un apartament modern, tot în Capitală.

A fost o decizie de moment pe care a luat-o. Nu își dorea neapărat casa aceea, dar s-a simțit nevoit să o facă, pentru că se grăbea destul de stare și nu voia ca timpul să mai treacă. Având suficient spațiu pentru a-și crea un mediu plăcut caracteristic lui, Zarug și-a transformat locuința într-o colivie, după cum a numuit-o chiar el.

Privind în ansamblu, locuința este plină de obiecte vechi, parfurmuri, dar și cărți. În cadrul filmării în care era prezentată casa vedetei, el a vorbit și despre obiceiurile sale zilnice, dar și despre cel mai mare regret pe care îl are când vine vorba de locuința aceasta și anume faptul că nu are un balcon.

„Cred că mai mult decât o casă, aici e o colivie sincer. Aici mă refugiez de lume. Sunt eu cu mine, cu muzica mea, cu parfumurile, tot”, a spus Zarug, pentru Storia.ro.

„Din casa mea nu lipsește niciodată… praful, a mai zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Noiembrie 2021 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.