Elwira și Mihai Petre sunt marii câștigători ai premiului în valoare de 30.000 de euro de la Asia Express. Cei doi au recunoscut că mintea lor nu a stat niciodată la banii puși la bătaie, ci au vrut să se bucure de această experiență unică din viața lor, dar și să câștige de dragul fiicelor lor care îi așteptau acasă cu trofeul. 

Pentru cine au luptat Elwira și Mihai Petre

Elwira și Mihai Petre au format, fără dar și poate, o echipă extrem de puternică. La un moment dat, singurul scop al adversarilor lor era acela de a ajunge înaintea lor și nimic altceva nu mai conta, dacă reușeau să îi învingă. Au fost, de asemenea, câștigătorii celor mai multe jocuri de amuletă și au luptat cu toate armele, pentru ca fetele lor să fie mândre ei, în momentul în care îi vor privi la TV.

“Eu nu îmi imaginam că o să simt atâta emoție într-un show. Nu m-am așteptat, am avut momente care m-au terminat emoțional. Am avut momente bune, momente rele, momente în care am râs de am murit, momente în care m-am prostit, momente în care am plâns, momente în care am fost sus și apoi jos. Nu îmi vine să cred că am câștigat pentru că am avut tot felul de momente. Am început bine, am continuat mai puțin bine, dar am terminat cum nu se poate mai bine. Sunt cel mai mândru om acum”, a declarat Mihai Petre, conform cancan.ro.

În ziua în care erau pe punctul de a pierde în fața surorilor Buble, în semifinală, au trăit cele mai grele momente din concurs. Au simțit că lupta lor s-a terminat și că îi vor dezamăgi pe cei de acasă, dar nu a fost deloc așa și au jucat marea finală împotriva lui Emi și Cuza. Imediat după ce au câștigat premiul în valoare de 30.000 de euro au dat de înțeles și ce anume vor face cu banii, aceștia fiind în mod clar destinați copilelor pe care le au împreună.

“Acest premiu este pentru fetele noastre. Nu cred că există bucurie mai mare decât aceea de a fi un erou pentru fetițele tale”, a mai spus Mihai Petre.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Noiembrie 2021 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.