Gina Pistol a oferit, în urmă cu puțin timp, un interviu în care a vorbit despre perioada pe care a trăit-o după venirea pe lume a fiicei sale și a lui Smiley. Este prima dată când a adus în discuție un astfel de subiect despre care, cel mai probabil, nu era deloc pregătită să discute. Totul s-a întâmplat după revenirea sa în platoul Chefi la cuțite, un moment care s-a dovedit a fi unul foarte, foarte emoționant.

Gina Pistol credea că este pregătită să devină mamă

Partenera de viață a lui Smiley și-a dorit din tot sufletul să aibă un copil, dar își pierduse orice speranță că acest lucru va deveni realitate. După ce a reușit să rămână însărcinată se credea foarte pregătită pentru rolul de mamă, dar a constatat odată cu trecerea timpului că, de fapt, nu avea nici cea mai mică idee despre ceea ce avea să i se întâmple.

”Eu credeam că-s pregătită. Dar treci printr-o furtună hormonală care te lasă un pic răvășită. Te uiți în oglindă și nu te mai recunoști. Cumva nu ești pregătită ca mamă. Și conexiunea aia despre care citești… Citisem despre cum toate femeile s-au conectat copilul și la mine nu era chiar așa”, a declarat Gina Pistol, potrivit cancan.ro.

Cele nouă luni pe care le-a petrecut alături de Josephine, după venirea sa pe lume au fost cele mai frumoase din viața sa, dar și cele mai grele. Cunoscutei prezentatoare i-a fost extrem de dor de televiziune, iar revenirea în platoul de la Chefi la cuțite a fost una pe care o aștepta de multă vreme. Mai mult de atât, tot ea a spus că fetița ei crește văzănd cu ochii și este în regulă, iar asta este tot ceea ce contează.

”Este o perioadă foarte frumoasă, o perioadă foarte grea, este cel mai frumos greu posibil, am tot spus lucrul acesta. Mă uit la fetița mea și văd cât de repede trece timpul. Și face 9 luni imediat. Întorcându-mă în platou am simțit că nu am lipsit decât o săptămână, colegii mei sunt la fel. Cu toate astea, fetița mea crește și totul e in regulă, e în etapa de bușilea. Îmi citește gândurile și când ma gândesc să nu se ducă undeva, ea fix acolo se duce”, a mai zis vedeta.

Citeste si:
Smiley și Gina Pistol, pregătiri pentru sărbătorile de iarnă:...
Smiley și Gina Pistol,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Noiembrie 2021 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.